Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 3. 2020,
8.36

Osveženo pred

11 mesecev, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Korona nasvet PR članek Ona-on.com

Četrtek, 26. 3. 2020, 8.36

11 mesecev, 2 tedna

Osamljeni v karanteni? Rekordna obiskanost Ona-on.com

Oglasno sporočilo
veneticom

Ona-on.com je zaradi povečanja obiskanosti nadgradil infrastrukturo. Prihajajo videozmenki.

Pri ona-on.com v teh dneh vzpostavljajo avdio- in videozmenke, s pomočjo katerih se bodo uporabniki lahko začasno družili - namesto v živo - kar prek spleta.

Veneticom | Foto:

 

Povsod po svetu je v zadnjem mesecu zaznati velik porast uporabe aplikacij in storitev za spletno spoznavanje. Kako tudi ne? Zmenki v živo so praktično prepovedani, ljudje pa smo #ostalidoma z računalniki in telefoni v roki. Pri ona-on.com pravijo, da ni težava v nekaj tisoč novih uporabnikih v zadnjih dveh tednih, ampak v tem, da se je zelo povečal obseg uporabe. Če smo včasih na ona-on.com pogledali po desetkrat na dan, to zdaj storimo 100-krat. Socialna izolacija nas je torej izrazito usmerila v daljše preživljanje časa na spletu in spletno spoznavanje.

Dejstva in številke glede ona-on.com

Več kot 100 tisoč trenutno aktivnih uporabnikov.

Najboljši servis za zasebne stike v Sloveniji (Valicon, 2020).

Najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji (WebSi prvak, 2018) - ona-on.com/mobile

Brezplačni preizkus brez obveznosti: ona-on.com/registracija

Kako je socialna izolacija spremenila spletno spoznavanje?

1. Znatno povečan obseg uporabe, 100 tisoč mesečno aktivnih na ona-on.com.

2. Daljše dopisovanje in spoznavanje prek spleta namesto zmenkov v živo.

3. Povečan obseg klepetov, pošiljanja fotografij, animiranih slik, videovoščilnic.

Prihajajo avdio- in videospletni zmenki namesto fizičnih srečanj

Medtem ko nekateri še vedno hodijo na domnevno varne zmenke v živo in se srečajo na sprehodu namesto v lokalu na kavi, je verjetno samo vprašanje časa, kdaj bo tudi to prepovedano ali prenevarno. Začasno torej ostajamo na spletu.

V času, ko so srečanja v živo omejena, je smiselno, da nadgradimo dopisovanja še s klici in kasneje z videopogovorom prek spleta. Pri ona-on.com so avdio- in videozmenke vpeljali že leta 2013, vendar jih takrat praktično nihče ni bil pripravljen uporabljati, zato so storitev umaknili. V letu 2020 se bo storitev z novejšimi tehnologijami vrnila na mobilne telefone.

Leta 2013 še ni bil čas za avdio- in videozmenke na ona-on.com, zdaj se ponovno vračajo!

Veneticom | Foto:

 

Na ta način se dejansko virtualno družimo in poleg dopisovanja zaznavamo govorico telesa, barvo glasu, humor, gestikulacijo ipd., kar je presenetljivo dober približek zmenka v živo.

Ocenimo torej lahko, ali se bomo po koncu domačega pripora dejansko srečali tudi v živo. Za številne bodo avdio- in videozmenki novost, potrebovali bodo nekaj časa, da se jih navadijo.

Čas za nove veščine spletnega spoznavanja

Samski imajo v teh dneh priložnost, da pregledajo obsežno knjižnico znanja na ona-on.com, preverijo na stotine zgodb parov, ki so se spoznali na ona-on.com, in preletijo napotke, kako najhitreje do uspeha.

Vse omenjeno najdete na ona-on.com/magazin.

Če v tem obdobju iščete družbo, vsekakor odklikajte na ona-on.com, ki je pred kratkim postal NAJ servis za spletno spoznavanje v Sloveniji (raziskava Valicon, januar 2020), poleg tega pa je ona-on.com tudi NAJ mobilna aplikacija v Sloveniji - WebSi prvak (2018). Začnite tukaj: ona-on.com/registracija.

Mobilna aplikacija ona-on.com deluje na spletu (PWA), tako da vtipkate ona-on.com kar v brskalnik svojega pametnega telefona in ne iščete aplikacije v spletnih trgovinah. Seveda pa lahko začnete tudi na računalniku, prenosniku ali tablici.

Preverite brezplačno in brez obveznosti

Če bi radi preizkusili spletno spoznavanje na ona-on.com tudi vi, lahko naredite to v teh dneh popolnoma brezplačno in brez obveznosti. Ko boste po brezplačni registraciji v celoti izpolnili profil na ona-on.com, prejmete tudi lepo darilo za nove uporabnike, tako da naložba v spletno spoznavanje ne bo problem. Prejeli pa boste tudi dostop do številnih izobraževalnih vsebin, kjer se preprosto podučite, kako najhitreje do spletnih zmenkov in pravega partnerja s pomočjo ona-on.com. Prvi korak pa je brezplačna registracija: ona-on.com/registracija.

Veneticom | Foto:

 

Ona-on.com je najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji (WebSi prvak 2018).

Ona-on.com je vodilni portal za spletne zmenke v Sloveniji v 2020

Nedavna raziskava raziskovalne hiše Valicon (Intimne zveze in moč in percepcija znamk spletnih servisov za intimne zmenke, januar 2020) je pokazala, da je ona-on.com prva izbira samskih Slovencev, ki iščejo resno zvezo.

Ona-on.com je najbolj prepoznana blagovna znamka na področju zmenkov, ki je v očeh Slovencev izrazito usmerjena v resne zveze in je pri tem tudi najbolj uspešna. Samski, ki iščejo sorodno dušo na ona-on.com, še posebej cenijo zasebnost, varnost ter dobro pomoč in podporo pri iskanju partnerja.

Tina & Luka, virtualna asistenta na ona-on.com | Foto: Tina & Luka, virtualna asistenta na ona-on.com

Na ona-on.com pri spoznavanju pomagata tudi virtualna asistenta Tina & Luka. Preženite dolgčas in spoznajte nove zanimive ljudi ter se v času karantene odločite, ali jih želite - ko bo spet varno - spoznati tudi v živo: ona-on.com/registracija.

Skeniraj me:

Veneticom | Foto:

 

 

 

ona-on.com/mobile - WebsiPrvak2018

Naročnik glasnega sporočila je Veneticom.

 

Ne spreglejte