Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
18. 1. 2024,
9.44

Osveženo pred

3 mesece, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,84

Natisni članek

lepota fotografija policija Vožnja

Četrtek, 18. 1. 2024, 9.44

3 mesece, 1 teden

Mesece po objavi njene fotografije iz pripora je postala spletna senzacija

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,84
policija, ZDA | Sedemindvajsetletno Veronico Koval je policija lani maja ustavila zaradi prehitre vožnje. | Foto Shutterstock

Sedemindvajsetletno Veronico Koval je policija lani maja ustavila zaradi prehitre vožnje.

Foto: Shutterstock

Potem ko so na družbenih omrežjih mesece po prekršku Veronice Koval objavili njene fotografije iz pripora, je postala zvezda. Maja lani so 27-letnico ustavili zaradi prehitre vožnje, jo odpeljali na policijsko postajo, kjer so jo fotografirali, noč pa je preživela v priporu.

Na območju, kjer je omejitev 90 kilometrov na uro, je medicinska sestra vozila s hitrostjo 160 kilometrov na uro. Poleg tega, da je Veronica Koval noč preživela v priporu, je bila 27-letnica iz Virginije kaznovana tudi z globo v višini 750 dolarjev (690 evrov) in začasno, za 30 dni, so ji odvzeli vozniško dovoljenje, piše New York Post.

Po neljubem dogodku so fotografijo njene aretacije objavili na Instagram računu Mugshawtys. Kot je Kovalova povedala za The Post, je bila šokirana nad pozornostjo, ki jo je prejela, in vztrajala, da je zelo povprečna oseba. Povedala je tudi, da se ji je ob prehitri vožnji mudilo v službo, prej pa je nameravala še v Starbucks. Za New York Post je z veseljem razkrila skrivnosti svoje lepote in priznala, da je velika ljubiteljica estetskih posegov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ronnie K (@veronicakoval)

Uporablja polnila in botoks

"Sem dekle botoksa in polnil! Nekajkrat na leto dobim botoks, opravim medicinsko nego kože, lasersko nego obraza in prisegam na svojo frizerko Sadye Pearlman. Ona je edina, ki jo pustim blizu svojih las," je dejala Kovalova.

Kot je dodala, ni pretirana uporabnica ličil in uporablja izdelke po ugodnih cenah. Povedala je tudi, da je precej varčna, saj ne služi milijonov. Odkar je njena fotografija postala viralna, je Kovalova dobila veliko zasebnih sporočil od ljudi, ki so jo želeli peljati na zmenek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ronnie K (@veronicakoval)

Kot je še dodala, se je naučila lekcije in ne namerava več voziti prehitro. "Vsekakor sem naredila napako. Tega ne opravičujem in nikoli več ne bom vozila prehitro," je rekla.

Kovalova ni prva, ki ji je policijska fotografija prinesla prepoznavnost, podoben primer je iz leta 2014, ko je v zaporu zaradi nezakonitega posedovanja orožja končal lepi zapornik Jeremy Meeks. Ko je prišel na prostost, je bil tudi model za luksuzne blagovne znamke.

Lea Filipovič Lepa Afna
Trendi Znane Slovenke pred mrazom pobegnile v tople kraje #foto
Ne spreglejte