SiolNET. Trendi Odnosi
1,95

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Barack Obama svetuje parom: Pred poroko si zastavita ta tri vprašanja

1,95

termometer

Barack Michelle Obama
Foto: Getty Images

Nekdanji ameriški predsednik Barack Obama vsem iskalcem sorodne duše svetuje, naj si, preden se odločijo za skok v zakon, zastavijo tri vprašanja. Preprosta, a menda tudi zelo učinkovita.

Barrack in Michelle Obama sta svojo zvezo s poroko zapečatila pred 26 leti. Kot je v svoji najnovejši knjigi z naslovom Yes We (Still) Can (Da, še vedno zmoremo) zapisal nekdanji svetovalec ameriškega predsednika, Dan Pfeiffer, mu je Obama v zvezi z iskanjem popolnega življenjskega sopotnika, svetoval naslednje. Pred se odločite za usodni korak se vprašajte:

Barack Michelle Obama Foto: Getty Images

1. Ali se vam oseba zdi zanimiva?

Glede na to, da boste s človekom, s katerim se boste poročili, preživeli več časa kot s komerkoli drugim, je ena najbolj pomembnih stvari ta, da vas zanima in vas vedno bo zanimalo, kaj si partner misli o določeni stvari.

2. Ali vas spravlja v smeh?

Nekdanji ameriški predsednik je prepričan, da je pomembno, da imata partnerja podoben smisel za humor in da sta sposobna nasmejati drug drugega.

Barack Michelle Obama Foto: Getty Images

3. Ali ima potencial, da postane dober starš?

"Ne vem, ali si želiš otrok ali ne, pa vendar, misliš, da bo tvoje dekle dobra mama," je Obama vprašal Pfeifferja in v nadaljevanju pojasnil vprašanje: "Življenje je dolgo. Starševstvo pa je ena od stvari, ki dolgoročno pomenijo največ."

Pfeiffer, ki se je leto dni po tem pogovoru zaročil s partnerico Howli Ledbetter, je takrat menda Obami odgovoril na vsa tri vprašanja: Howli je neverjetno zanimiva, bolj zabavna kot sem jaz in bo nekoč fenomenalna mama. "

"Sliši se, kot da je ona tista prava. Ti, srečnež," mu je polaskal Obama.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 24
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin