Pet ljudi, ki vas zagotovo spravijo ob živce

Obstajajo določene značajske poteze, ki nam gredo preprosto na živce. Preverite, ali imate v svoji okolici katerega od naštetih.

Pet ljudi, ki vas zagotovo spravijo ob živce
Oglasno sporočilo

1) Večni dolžnik

Da, to je tisti, ki je vedno na stranišču, ko je treba plačati za pijačo. Izposoja si manjše vsote pri več ljudeh in samo občasno kdaj kaj tudi vrne. Lahko ima kronične težave z denarjem ali pa je kronično stiskaški.

kosmika

Kosmikin nasvet za denar: kremni gel za korensko čakro Darilo obilja (energijska podpora za denar in za več energije). Kreme za čakre Kosmika vam dajo pozitivno energijo za vsak vaš korak!

2) Pritoževalka

Nič ji ni prav. Če se še tako trudite, jo boste prav gotovo nekako prizadeli ali ji naredili kakšno krivico. Praviloma je slabe volje in pokvari še tako dobro vzdušje. Morda je dejansko zabredla v kopico težav ali pa se samo rada pritožuje.

kosmika

Kosmikin nasvet za lepše življenje: kremni gel Magnet privlačnosti (za več zadovoljstva v vašem vsakdanjiku in da bi privlačili več pozitivne energije). Kreme za čakre Kosmika vam pomagajo iz dobrega narediti najboljše.

3) Darilo z neba

On je tako lep, tako dober in tako sposoben, da vas v trenutku zasenči. Ima veliko boljši avto, kot bi si ga po logiki lahko privoščil, večji od njegovih opevanih dosežkov pa je samo še njegov ego. V njegovi bližini sploh ne pridete do besede.

kosmika

Kosmikin nasvet za večjo samozavest: kremni gel Točka moči (pomaga, če se morate postaviti zase in si izboriti zdrave meje). Kreme za čakre Kosmika vas podprejo, ko to najbolj potrebujete.

4) Opravljivka

Čeprav vas njene zgodbe morda zabavajo, raje ne pomislite na to, kaj govori za vašim hrbtom. Nobena sočna podrobnost ji ne uide in seveda nima nobene predstave o tem, kaj je zasebnost. V njeni družbi morate paziti na vsako svojo besedo.

kosmika

Kosmikin nasvet za sproščene odnose: kremni gel Objem ljubezni (za podporo vsem vrstam odnosov, od službenih do ljubezenskih). Kreme za čakre Kosmika so kot obliž za zlomljeno srce.

5) Gospod "Vedno imam prav"

Da bi vedeli več od njega? Popolnoma nemogoče. In da bi obstajalo karkoli, o čemer ne ve čisto vsega? Še bolj nemogoče. Njegova družba je kot močno zdravilo. Lahko je koristna, vendar morate zelo paziti, da ne vzamete prevelike količine.

kosmika

Kosmikin nasvet za obvladovanje znanja: kremni gel Šesti čut (za boljšo zbranost in podporo učenju). Kreme za čakre Kosmika vas podprejo pri vseh vaših ciljih.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano