Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 12. 2012,
9.45

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 10. 12. 2012, 9.45

8 let

Tretji najlepši na svetu končno doma

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Najlepši Evropejec in tretjeuvrščeni na lepotnem tekmovanju, mister International Marko Šobot, se je vrnil v Slovenijo. V domačem Novem mestu so ga prijatelji presenetili s slavnostnim sprejemom.

Ta bo dolenjskemu lepotcu zagotovo ostal v trajnem spominu. Postavni Marko Šobot je na svetovnem lepotnem tekmovanju za mistra International 2012 dosegel zgodovinski rezultat in se okitil z nazivom 2. spremljevalca ter postal najvišje uvrščeni Evropejec. Po mesecu dni eksotične avanture na Tajskem je uradno tretji najlepši moški na svetu vendarle prispel v rodni kraj Novo mesto.

Doživljal šok za šokom Prvi šok je Marko doživel že ob pristanku na letališče. Temperatura ozračja je merila krepko pod lediščem in skoraj 40 stopinj razlike ga je prisililo, da je hitro pozabil na poletna oblačila, ki so bila na Tajskem seveda obvezna oprema. Fant je prispel v Novo mesto brez večjih pričakovanj o kakšnem slavju, zato je bil vnovič presenečen. Na Novem trgu ga je v lokalu Lira pričakala množica prijateljev in najbližjih, ki so mu pripravili topel sprejem. Najprej so mu čestitali starši, nato pa vsi nekdanji mistri Slovenije in drugi prijatelji. Nasmeh na Markovem obrazu se ni in ni izbrisal in veselje vseh prisotnih je bilo nepopisno. Za nameček so na prizorišče pripeljali še slastno torto z napisom Dobrodošel doma, dragi prijatelj! Vanjo so prvi vrezali Marko ter organizatorja projekta Mister Slovenije Erik Ferfolja in Nina Uršič.

V novoletnih načrtih je spet odhod v tujino Petkova zabava se je kljub močnemu sneženju zavlekla do jutranjih ur. "Tokrat so me resnično presenetili, saj nisem niti malce slutil, kaj tuhtajo in pripravljajo moji najbližji na drugem koncu sveta. Vesel sem, da sem del take družbe. Vsi me vneto podpirajo in to mi daje dodatno moč in motivacijo za naprej," je povedal Marko. V naslednjih dneh si bo malce spočil, v začetku novega leta pa skupaj z modno agencijo Mister Model Management že načrtuje odhod v tujino, kjer si bo služil kruh kot profesionalni model.

Ne spreglejte