SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Spoznajte serum za najdaljše naravne trepalnice na svetu!

Oglasno sporočilo

Si želite daljše, gostejše, čudovite trepalnice brez dragih salonov, podaljškov in treh plasti maskare? Predstavljamo vam novost, ki je zdaj obnorela še Slovenke – prvi serum za naravno rast trepalnic pri nas, DERMALUXELASH!

 | Foto:

Nanj prisegajo ženske na modnih brveh, ženske na odrih in umetnice ličenja – zdaj je čas, da ga spoznate tudi vi. Predstavljamo vam izjemen dosežek na področju kozmetike v zadnjih nekaj letih, serum za rast trepalnic! Gre za izdelek, ki pomaga trepalnicam, da se zgostijo in zrastejo do neverjetnih dolžin po zaslugi aktivne učinkovine, ki so jo odkrili ameriški znanstveniki. V nadaljevanju vam predstavljamo, kako deluje.

Ko trepalnica kar raste in raste in raste …

Kot verjetno veste, dlake, lasje in trepalnice rastejo na enak način, in sicer grejo skozi 3 faze:

  1. faza je anagena oz. faza rasti, ki traja približno tri mesece. V tem času trepalnica raste, poveča se količina melatonina, lasni mešiček in trepalnica sta aktivna.
  2. faza je katagena faza, ki traja okrog dva tedne. V tej fazi se začne rast ustavljati, dokler trepalnica dokončno ne preneha rasti.
  3. faza je telogena faza, med katero trepalnica odpade, vendar pod njo že čaka nova. Faza traja od približno štiri do devet mesecev.

 | Foto:

Skozi naštete faze gre prav vsaka dlaka na telesu, brez izjeme. Dolžina posamezne se razlikuje, vendar pa se da učinkovito vplivati na anageno fazo – in tukaj nastopi serum DERMALUXELASH. Aktivna učinkovina v serumu podaljša anageno fazo trepalnice, zato ta raste dlje in izpade mnogo pozneje. Trepalnice torej postajajo daljše, zaradi manjšega izpadanja pa se trepalnice tudi občutno zgostijo. Logično, predvsem pa učinkovito!

 | Foto:

Do 50 odstotkov daljše trepalnice – komaj boste verjeli svojim očem (in trepalnicam)

Za koliko odstotkov vam bodo zrasle trepalnice? Rezultati kliničnih testov so pokazali različne številke, pri enem primeru je bil prirastek celo stoodstoten. V vsakem primeru lahko računate na 50 odstotkov daljše trepalnice, in to že dokaj hitro – prve rezultate boste opazili že dva tedna po začetku uporabe. V nadaljnjih tednih boste na svojih trepalnicah opazili še druge rezultate:

  • izboljšano gostoto,
  • temnejšo barvo,
  • naravno privihanost,
  • več elastičnosti.

Stoodstotno učinkovito – nezadovoljnih uporabnic skorajda ni!

Serum DERMALUXELASH je učinkovit in preverjen. Preizkusilo ga je že več tisoč Slovenk, ki so pred ogledalom dan za dnem občudovale svoje dolge, goste trepalnice. Primera, da serum ne bi deloval, tako rekoč ni.

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Pazite le na prevarante!

Ker so serumi za naravno rast trepalnic izjemno zaželeni, jih lahko na našem trgu najdete več. Pazite, kaj kupujete, ker je večina teh serumov neznanega porekla. Tega si zagotovo ne želite nanašati na svoje oči, a ne? Serum DERMALUXELASH je klinično testiran v Sloveniji, na Slovenkah, testiranje pa je vodil neodvisen slovenski oftalmolog. To je zagotovilo, da je izdelek zares varen, kar oftalmolog jamči s svojim imenom. Ravno zato je to edini serum za rast trepalnic, ki ga lahko kupite v lekarni!

Serum DERMALUXELASH je stoodstotno varen, predvsem pa izjemno učinkovit. Oboževali ga boste – to vam jamčimo!

Naročite ga lahko v spletni trgovini www.medilip.si, najbližji lekarni ali drogeriji Müller.

 | Foto:

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin