SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Slovenski proizvod osvaja Evropo

Oglasno sporočilo

Ekipa mladih Slovencev je skupaj s strokovnjaki s področij farmacije, eksperimentalne medicine in lepotne kirurgije razvila najbolj učinkovito kremo za zmanjšanje obsega podkožnih maščob, ki se odlično prodaja v vseh državah Evropske Unije.

intheline krema

Svoj izdelek je mlada ekipa, ki ima sedež v Ljubljani, na trg lansirala lani spomladi, najprej v Sloveniji, nato še v tujini. Na vseh trgih se uporabnice navdušujejo nad izjemnim delovanjem, zato z zalogami komaj sledijo povpraševanju. Kot so povedali, njihov namen pri proizvodnji kreme Intheline ni bil zgolj, da bi ustvarili še en produkt za hujšanje, temveč da bi našli rešitev, ki resnično deluje.

Krema, ki jo je slovenska ekipa razvila skupaj z znanstveniki z Univerze v Padovi, namreč klinično dokazano topi podkožne maščobe in pomaga izgubljati obseg trebuha, bokov, nog in zadnjice. Po slovenskih in tujih spletnih forumih najdemo številne pozitivne komentarje uporabnic. "Rezultati so res odlični, v prvih dveh tednih sem izgubila 2 centimetra okoli pasu," je le eden izmed njih.

Kremo Intheline uporabljajo tudi številne znane Slovenke in tudi tuje zvezdnice (TV-voditeljice, modne blogerke, medijske osebnosti, modeli), ki kremo zelo pohvalijo. Voditeljica in manekenka Tjaša Kokalj je zapisala, da je navdušena nad tem, kako hitro so vidni rezultati, mis universe in manekenka Anamarija Avbelj je s pomočjo kreme v enem mesecu izgubila pet centimetrov, manekenka Daša Podržaj pa kar osem centimetrov obsega. Med znanimi uporabnicami so tudi Danica Lovenjak, Jerica Zupan, Karin Škufca, Patricia Peklar, Manja Plešnar in druge.

intheline krema

Krema Intheline je takoj za Slovenijo postala pravi hit tudi na Hrvaškem in v Romuniji, kjer prodaja hitro narašča, v zadnjem obdobju pa se vrsti tudi vse več naročil iz Nemčije, Avstrije, Švice in Velike Britanije. Družbena omrežja so preplavile fotografije, ki jih objavljajo zadovoljne uporabnice in vse več tujih blogerk in zvezdnic. Najbolj se navdušujejo nad dejstvom, da je krema popolnoma naravna, brez neželenih stranskih učinkov, in da se njeni učinki pokažejo že v prvem mesecu uporabe. V podjetju pravijo, da so med uporabniki tako moški kot ženske, čeprav je zadnjih največ. Največkrat kremo kupijo zaradi želje po odpravi celulita in maščobnih oblog na trebuhu in stegnih.

intheline krema

Težava, s katero se mlado podjetje trenutno najresneje spopada, je sledenje velikemu povpraševanju. Kot so povedali, je proizvodnja omejena, saj je temeljna učinkovina kreme Intheline, licorice, ki je razmeroma nova in eksotična sestavina v kozmetični industriji, težko dobavljiva. Krema se odlično prodaja tudi v drugih evropskih državah, vendar so se prav zaradi omejenih količin in velikega povpraševanja v podjetju odločili, da to poletje največ količin ponudijo slovenskim in hrvaškim kupcem.

Intheline lahko kupite samo na spletni strani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin