Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 5. 2020,
7.26

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

hujšanje PR članek

Torek, 19. 5. 2020, 7.26

3 leta, 11 mesecev

Sanjate o vitki postavi še pred poletjem?

Oglasno sporočilo
Kenkai

Se ne morete nadzorovati, ko gre za hrano? So vaše oči vedno lačne, kilogrami pa se samo nabirajo?

Če ste kadarkoli imeli željo izgubiti odvečne kilograme, vas popolnoma razumem, kajti tudi jaz sem jo imela.

Od začetka je kar šlo in bila sem navdušena, motivirana, odločena, da bom tokrat pa zares izgubila tiste odvečne kilograme, zaradi katerih se počutim slabo, zaradi katerih sem prikrajšana za poglede nasprotnega spola, zaradi katerih se ne počutim samozavestno, atraktivno in lahkotno.

Če torej razmišljate o izgubi kilogramov, ampak niste popolnoma prepričani, kako se tega lotiti, da bi dosegli dolgotrajen učinek, vam bo to sporočilo pomagalo prihraniti veliko časa in denarja.

Živjo!

Moje ime je Andreja in tudi sama sem imela težave s čezmerno težo. Zaupala ti bom, kaj mi je pomagalo.

Kenkai | Foto:

Hujšanje z dieto je stres za telo, saj vas nenehno spremlja občutek lakote. Za hujšanje z dieto potrebujete veliko energije, saj imate nenehno občutek pomanjkanja hrane.

Proces hujšanja morajo namreč spremljati veselje, užitek in zadovoljstvo.

Če boste nesrečni v samem procesu hujšanja, cilja ne boste dosegli, saj boste prej izgubili motivacijo.

Napačno zastavljeni in neuspeli poskusi v nas še globlje utrjujejo občutek nemoči in neuspeha ter pogosto vodijo v odlaganje problema na boljše čase, ki pa seveda nikoli ne pridejo.

To bo pomagalo!

Kenkai | Foto: BodyLight je 100-odstotno naraven proizvod in super živilo za hitro izgubljanje kilogramov. Ima najmočnejšo formulo za oblikovanje postave, ki aktivira izgorevanje maščobnih oblog na trebuhu, bokih, zadnjici in stegnih. Narejen je iz čistih ekstraktov dokazanih učinkovin hidroksicitrične kisline (HCA), kalcija in kalija, pridobljenih iz banane, brokolija in tropskega sadeža Garcinie cambogia najboljšega porekla na svetu.

Njegova unikatna formula HCA hitro zmanjšuje telesno težo, saj zavira apetit ter željo po sladkem in prenajedanju. Upočasni in preprečuje sintezo maščob, s čimer prisili organizem, da začne izkoriščati energijo z izgorevanjem lastnih maščobnih zalog, naloženih okoli trebuha, stegen in zadnjice. Metabolizmu preprečuje, da ponovno zaužit sladkor pretvarja v maščobe.

Dokazno mednarodno študijo hidroksicitrične kisline (HCA) o zniževanju teže in zmanjševanju apetita najdete TUKAJ.

Skrbno preverjene sestavine in varnost izdelka

BodyLight je kontrolirano narejen v skladu z najvišjimi mednarodnimi standardi, ki zagotavljajo varnost, kakovost in dolgotrajno učinkovanje. Vsebuje le 100-odstotno naravne učinkovine najboljšega izvora iz neokrnjene narave. Sestava (INCI): 1.100 mg Garcinia cambogia HCA 60 %, 50 mg kalija, 50 mg kalcija. Podeljen mu je bil tudi FS certifikat, ki ga je izdalo MZ Republike Slovenije.

Uporaba

O izjemnem delovanju BodyLighta in njegovih učinkih se lahko popolnoma brez tveganja prepričaš tudi sama!

BodyLight vzamemo dvakrat dnevno: eno kapsulo zjutraj in eno 30 minut pred kosilom s tremi decilitri vode. Izdelek uporabljajte, dokler ne dosežete želenih kilogramov. Prvi rezultati bodo vidni že v 14 dneh ob rednem uživanju.

In še garancija

Kenkai | Foto:

Vsako telo je drugačno. Če po uporabi izdelka ne boš opazila nobenega rezultata, ga lahko vrneš v 30 dneh od prejema in vrnili ti bomo celotno kupnino.

BodyLight lahko po akcijski ceni naročiš TUKAJ in pošljemo ti ga že isti dan na tvoj naslov.

Dobrodošla med najboljšimi!

Naročnik oglasnega sporočila je Kenkai d.o.o.

Ne spreglejte