SiolNET. Trendi Moda
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Princ Harry: živahni princ, ki uspešno krmari med strogimi pravili oblačenja

1

termometer

Princ Harry je imel v svoji modni zgodovini več vzponov in padcev, a ker je kot član kraljeve družine vedno v soju luči, je v očeh Britancev modna ikona, po kateri se gre zgledovati.

Dejstvo je, da si živahni princ zaradi svojega statusa na dvoru ne more privoščiti večjih modnih eksperimentov, saj ima tudi glede njegovega osebnega sloga glavno besedo kraljica Elizabeta II. Ta mu je tako letos že morala zažugati, naj pozabi na poskus z bradatim videzom in se obrije, a to ga vseeno ne zaustavlja pri tem, da bi se sem in tja lotil modnih kombinacij, ki sploh v njegovem primeru zahtevajo dobršno mero drznosti.

Uniforma ali poslovna obleka, izbira ni nikoli prepuščena naključju Harryja lahko v javnosti večinoma vidimo v dveh tipih oblačil. Prvi je njegova vojaška uniforma, drugi pa kombinacija oblačil, ki jo veleva strog protokol. Za to ima posebne svetovalce, ki mu pomagajo pri odločanju, katera oblačila so primerna in katera ne, saj je za človeka na njegovem položaju napaka pri upoštevanju protokola skorajda nedopustna.

Pravila za moške dopuščajo manj manevrskega prostora Ker je za strogo poslovno moško modo značilno, da ta pušča bistveno manj manevrskega prostora za izražanje osebnega sloga kot ženska (dober primer tega je modni slog Kate Middleton), mora biti Harry pri svojih odločitvah še posebej pazljiv.

S strogim protokolom oblačenja se mora princ Harry držati pravil tako glede barve kot tudi glede samega kroja oblek, ki jih nosi, zato je zanj izražanje kančka osebnosti skozi oblačila, ki jih nosi, še posebej zahtevna naloga.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin