Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 5. 2012,
19.19

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

bikini

Sreda, 2. 5. 2012, 19.19

8 let

Primerne kopalke za velike in majhne prsi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Popolne kopalke so za dekleta vsakoletna poletna mora, ki pa je do neke mere rešljiva. Preberite, kaj se poda velikim in majhnim prsim, ter razmislite, ali ne bi letos kupile enodelnih kopalk.

Najprej se je treba zavedati, da se po svetu sprehaja le nekaj žensk s popolnim telesom. Linda Evangelista je ena od njih, zato tiste dele, s katerimi niste zadovoljne, prikrite na prefinjen način.

Enodelne ali dvodelne kopalke? Čeprav večina deklet poseže po dvodelnih kopalkah, pa se počasi v modo vračajo enodelne. Ne za to, da bi prikrile telesne pomanjkljivosti, ampak v stilu "več je manj". A vseeno, če imate nekaj pomanjkljivosti pri trebuhu, raje posezite po enodelnih kopalkah, saj boste te pomanjkljivosti prikrile in razkrile hrbet. Večina deklet se enodelnim kopalkam odreka z argumentom, da ne bodo rjava, a če smo iskreni, boste trebuh v navadnih oblačilih razkazovale zelo redko. Enodelne kopalke pa naredijo uslugo tudi vaši silhueti, saj telo zelo lepo oblikujejo.

Kopalke za plavanje Če ste dobre plavalke in se rade predajate vodnim dejavnostim, si kupite enodelne kopalke. Pri plavalnih kopalkah je najpomembneje, da izberete tiste, ki so udobne in iz raztegljivih materialov. Pri pomerjanju je zelo pomembno, da zakrožite z rokami in preverite, ali so naramnice dovolj visoko vrezane, da ne motijo pri zamahih.

Pozabite na bikini, privoščite si ga le za sončenje.

Majhne prsi Za majhne prsi je zelo primeren "brazilski" bikini. O Brazilkah kroži stereotip, da imajo majhne prsi in da zato nosijo zelo majhen bikini. Če vaše prsi dobro stojijo, si privoščite majhna trikotnika, ki bosta optično povečala prsi.

Push up košarica je vedno dober izhod. Na voljo so različna polnila: od silikonskih, ki se hitro posušijo, do penastih blazinic, katerih slabost je, da so težke, ko se zmočijo, in da se počasi sušijo.

Pri majhnih prsih lahko posežete tudi po modrčku, ki je kot trak, saj bo tudi ta optično povečal dekolte. "Modrček obliž" si lahko privoščijo le ženske z majhnimi prsmi, zato le pogumno, to je vaša prednost. Optično se lahko poigrate tudi z bolj vzorčastimi modrčki ali različnimi naborki. Lahko kupite tudi kopalke iz čipke ali volne, tudi te dodajo kakšen milimeter.

Pri majhnih prsih je pomembno, da modrček ni fiksen, ampak se trakove lahko prilagaja, saj boste z zategovanjem prsi nekoliko stisnile in pridobile pol številke. Za majhne prsi niso primerni modrčki, ki so narejeni iz veliko blaga.

Velike prsi Pri velikih prsih je najpomembneje, da kupite dobre kopalke, zato boste za kakovost porabile kakšen evro več, a ne vznemirjajte se preveč, saj se bo na plaži to zelo obrestovalo. Pomembno je, da prsim daste dobro oporo. Izberite kopalke s košarico ali vsaj žico. Najboljše so kopalke, ki si jih zavežete za vratom, saj lahko prsi nekoliko privzdignete.

Tudi pri enodelnih kopalkah je pomembno, da je oprsje dobro podloženo ali ima vsaj kost. Dobro je, da se ženske z velikimi prsmi ne odločajo za vzorce ali preveč kričeče barve. Naramnice naj ne bodo preozke, ampak široke, ki dajejo oporo.

Izognite se kopalkam brez naramnic in majhnim trikotnim blagom. Dobro je, da se odločite za nakup kopalk, pri katerih lahko spodnji in zgornji delu kupite posebej.

Ne spreglejte