Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 7. 2023,
16.40

Osveženo pred

9 mesecev, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

maščobe dieta hujšanje PR članek

Torek, 18. 7. 2023, 16.40

9 mesecev, 2 tedna

Poročna zgodba: izgubila je 59 kilogramov, da je lahko oblekla sanjsko poročno obleko

Oglasno sporočilo

Ko nastopi najpomembnejši dan v življenju neveste, si vsaka izmed nas želi biti videti kot princeska. Tudi Marija L. je sanjala o pravljični poroki, zato je izgubila kar 59 kilogramov in uresničila svoje sanje.

photo1 | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

Marija L. je bila srečno zaljubljena, zato je aprila 2021 brez oklevanja rekla da, ko jo je partner zaprosil za roko. Šele takrat se je zavedla, da se je spravila v pravo nočno moro. Kako naj bo s 117 kilogrami popolna nevesta?

Skrbelo jo je, kako bo našla popolno poročno obleko. Zato se je odločila, da je čas za spremembo. Dovolj je bilo govorjenja o hujšanju, čas je, da se končno znebi kilogramov.

Kot pravi Marija L.: "Bila sem odločna, vendar sem vseeno morala najti nekaj, kar bi mi pomagalo pri hujšanju. Bilo je res težko. Toda na koncu me je rešila metoda, ki ni draga, je pa neverjetno učinkovita!"

Nisem želela biti ogromna nevesta

"Preden sem shujšala, sem bila zelo nezadovoljna s svojim videzom. Tako zelo sem se želela poročiti s Tomažem. Ne, nisem si želela, da bi me na moj veliki dan obsojali vsi ti pogledi. Te oči, polne sočutja ali posmeha. Zato sem preizkusila številne metode za hujšanje. Žal niso delovale tako, kot so obljubljale ..."

Marija L. je ob zaroki tehtala največ v svojem življenju. Zato se je zatekla v skrajnost. Takrat je izvedela za metodo hujšanja s pomočjo jabolčnega kisa.

"Gre za kombinacijo posebne terapije z antioksidanti in jabolčnega kisa. Skupaj delujeta naravnost čudežno!"

Marija je v treh mesecih izgubila rekordnih 59 kg. | Foto: Grobally LLC Marija je v treh mesecih izgubila rekordnih 59 kg. Foto: Grobally LLC

Sestala sem se z Marijo L., da bi izvedela, kako se je preobrazila in kaj v resnici pomeni terapija z antioksidanti.

A.P.: Povejte nam, kako ste začeli hujšati?

Marija L.: Kako sem začela hujšati? Pravzaprav sem ugotovila, koliko kilogramov želim izgubiti in koliko naj porabim za hujšanje. Nato sem na spletu poiskala študije in zgodbe ljudi, ki so zmagali v boju z debelostjo.

A.P.: Kako ste izvedeli za terapijo z antioksidanti in jabolčnim kisom?

Marija L.: Zelo preprosto. Našla sem ganljivo zgodbo gospe Ane, ki je shujšala za 43 kg, potem ko jo je mož zapustil zaradi vitkejše prijateljice. Popolnoma jo razumem, vem, kako je, ko ljudje gledajo na tvojo težo, namesto da bi videli pravo osebo. Zanimivo je, da naleteti na to zgodbo sploh ni bilo lahko, več ur sem na spletu iskala posnetek Aninega intervjuja. A bilo je vredno! S tega posnetka sem namreč izvedela za neverjetne učinke antioksidativne terapije v kombinaciji z jabolčnim kisom.

Marija je izgubila 42 kg brez diete ali vadbe! | Foto: Grobally LLC Marija je izgubila 42 kg brez diete ali vadbe! Foto: Grobally LLC

A.P.: Koliko je stala vaša terapija za hujšanje?

Marija L.: Preden sem našla to metodo, sem porabila ogromno denarja. Na srečo je sama terapija finančno zelo ugodna. To pa zato, ker sem lahko izkoristila to posebno ponudbo, tako da sem plačala res malo. Manj kot 50 evrov, kupila pa sem tudi stekleničko jabolčnega kisa za en evro. Preostalih stroškov ni bilo.

A.P.: To se sliši zelo dobro. Nam lahko opišete svoj dan?

Marija L.: Zjutraj dodam dve žlički jabolčnega kisa v kozarec vode in zraven popijem kapsulo antioksidativne terapije. To je bilo dovolj. V prvem mesecu sem izgubila 20 kg, predvsem v pasu. V treh mesecih sem izgubila 59 kg maščobe s celotnega telesa. Še vedno sem v šoku zaradi svoje preobrazbe.

Zakaj je terapija z antioksidanti tako učinkovita?

Gre za posebno formulo, ki vsebuje naravno sestavino, hidroksicitronsko kislino, ki pospešuje izgubo telesne teže z blokiranjem prekomernega nastajanja maščob. Zaradi njenega delovanja se metabolizem v mirovanju poveča za 140 %. To pomeni, da kurimo maščobe tudi med počitkom.

Antioksidativna terapija z jabolčnim kisom dokazano:

1. poveča presnovo v mirovanju za več kot 140 %,

2. odstranjuje toksine iz telesa,

3. poveča energijo in izboljša počutje,

4. blokira nastajanje maščobnega tkiva ter

5. zmanjšuje raven holesterola.

Samo za vas je Marija L. natančno opisala delovanje metode in učinkov le-te. Spodaj pa dodajamo povezavo do spletne strani, kjer lahko to metodo dobite po promocijski ceni.

photo4 | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

Kako izgubiti do 59 kg v treh mesecih?

1. V kozarcu tople vode zmešajte 1–2 čajni žlički jabolčnega kisa.

2. Vzemite eno kapsulo dodatka Antioksidantna terapija in ga popijte s pijačo, ki ste jo pripravili v prvem koraku.

1. teden

Zaradi kombinacije dodatka Antioksidantna terapija in jabolčnega kisa sem bila praktično od prvega dne polna energije in nisem čutila lakote. Najpomembneje pa je, da sem sedmi dan, ko sem stopila na tehtnico, izgubila že devet kilogramov! V očeh sem imela solze sreče, vendar sem se bala, da je to zato, ker na začetku hujšanja izgubiš veliko vode. Morala sem počakati na naslednje tedne.

4. teden

Po 28 dneh nisem več dvomila. Izgubila sem 20 kg, zato sem si morala kupiti nova oblačila! V času preizkušanja metode nisem imela nobene krize, nobenega slabšega dne, nobene slabosti, nobene omotice. Počutila sem se zdravo in močnejšo kot kadarkoli prej.

12. Teden

Končni rezultat metode z antioksidanti in jabolčnim kisom je bil osupljiv. 59 kilogramov manj! Hvaležna sem, da sem končno našla učinkovito metodo za spopad z odvečno težo. Zato želim to metodo priporočiti tudi drugim, saj lahko uspeh doseže vsak, ki se spopada s prekomerno telesno težo.

Kupite paket Antioksidantna terapija in izgubite do 50 % telesne teže v treh mesecih>>.

Pomembna novica: OMEJENA PONUDBA, na voljo je le še 21 paketov Antioksidativne terapije po promocijski ceni! Zato raje ukrepajte takoj!

Naročnik oglasnega sporočila je Grobally LLC. 

Ne spreglejte