Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 11. 2019,
15.25

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Nama d.d.

Natisni članek

moda Nama advertorial

Ponedeljek, 25. 11. 2019, 15.25

2 meseca

Pet neizbežnih modnih trendov, ki bodo zaznamovali vašo jesen

Vsebino omogoča Nama d.d.

Vrača se ženstvenost v vseh pogledih – z barvami, vzorci in kroji oblačil, ki bodo poudarili vašo damskost. Seveda s kančkom sodobne igrivosti. Predstavljamo vam pet modnih kombinacij, ki letos ne smejo manjkati v vašem vsakdanu in ki vam bodo popestrile tudi najbolj turobne zimske dni … vse tja do pomladi.

Preverite top kombinacij te sezone in jih poiščite v Nami. | Foto: Getty Images Preverite top kombinacij te sezone in jih poiščite v Nami. Foto: Getty Images

Od sproščene romantike s pridihom rocka do stroge elegance v slogu britanskih dam. Kakšen trend vam je najbolj pisan na kožo? Preverite svojega favorita in skočite na nakupovanje v Namo.

Pet stajlingov za pet različnih žensk ali za pet različnih jesensko-zimskih razpoloženj. V Nami smo zbrali najbolj "in" kose oblačil, da bo vaš sprehod po mestu lahkotnejši in v pravem slogu.

Romantični rok

Romantična eleganca z volančki in cvetličnimi vzorci se letos združuje s strogim in uporniškim rockom. Usnje in cvetlice so postali veliki zavezniki, črnina pa je letos dobila čisto drugačno, tudi nežnejšo dimenzijo.

Kombiniranje dveh nasprotujočih si slogov je mantra te sezone. Kako bi sicer lahko bolje poudarjale svoj širok spekter razpoloženja?

Fotogalerija
1 / 7

Klasični karo

Ena od večjih vrnitev v zadnji sezoni je nedvomno karo – najdemo ga na hlačah, srajcah in suknjičih. Ultimativni "must have" v letošnji garderobi je plašč s karo potiskom, po možnosti "oversized" – to je namreč kroj, ki ga boste to sezono najraje nosile.

Karo je našel svoje mesto tudi na modnih dodatkih, torbicah, šalih, čevljih in nakitu.

In če pišemo o najbolj ikoničnih kosih oblačil te sezone, ne smemo spregledati hlačnih kostimov, ki so letos dočakali novo vrnitev na prestolu ženstvene elegance, tudi s karo potiskom, v jesenskih barvnih tonih in krojih, ki poudarjajo vaše ženske atribute.

Fotogalerija
1 / 8

Bluza za vsako priložnost

Bluze vseh velikosti in v različnih barvah in potiskih so znova našle svoje mesto, tako pri bolj sproščenih stajlingih kot za bolj stroge, poslovne in tudi glamurozne priložnosti. Zelo veliko je prosojnosti, volančkov in čipke.

Nosite jih lahko s kavbojkami, ob svojem najljubšem kostimu ali kakšnem razkošnem krilu iz tila.

Prav bluze so letos tista prava pika na i vašim opravam in pomenijo tisti kos oblačila, ki vas bo največkrat rešil iz zagate.

Fotogalerija
1 / 6

Plise

Večno mladostniška in elegantna plisirana krila se bodo z lahkoto vrinila med konkretnejšo zimsko garderobo. Skupaj z debelo pletenino in bulerji bodo vaši kombinaciji dodala kanček mladostniške igrivosti. Če iščete videz za rdečo preprogo, pa jih kombinirajte s kričečimi salonarji, majhno ročno torbico in elegantnejšim zgornjim delom.

Ne pozabite na modne dodatke, ki so letos konkretnejši, bolj vpadljivi in imajo prav posebno vlogo pri poudarjanju vašega razpoloženja.

Če bi svojemu slogu rade dodale še kanček osebnega pečata, ne pozabite na zanimiva pokrivala – baretke in klobuki vas bodo spremenili v pravo narekovalko trendov.

Fotogalerija
1 / 5

Minimalistična eleganca

Preprosti kroji in linije, v katerih se dobro počuti prav vsaka. Eleganca je to sezono tudi minimalistična, s poudarkom na majhnih detajlih, ki bodo ustvarili razliko med lepim in popolnim. Umirjene barve, resni vzorci in široke hlačnice in puloverji, ki ne razkazujejo preveč.

Predvsem pa eleganca suknjiča, ki se bo kot kameleon znašel v vseh mogočih kombinacijah, tudi ob drznem mini krilu.

Fotogalerija
1 / 8

Trendi nakupi v Nami

In ko se boste odločili, kateri slog bo letos našel svoje mesto v vaši garderobi, vstopite v Namo in izberite svoje najljubše modne kombinacije.

V Nami boste lahko izbirale med različnimi blagovnimi znamkami in tako poiskale pravi modnih navdih zase in za svoje prijateljice. V Nami je eksperimentiranje med različnimi stajlingi res preprosto, ker vam širok nabor oblačil in neprecenljivih modnih dodatkov zagotavlja nešteto kombinacij.

NAMA
Trendi Modna zapoved: kako se primerno obleči za v pisarno?
Ne spreglejte