Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
2. 11. 2015,
16.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 2. 11. 2015, 16.00

6 let, 6 mesecev

Oskarjevka, ki postaja vse uspešnejša podjetnica

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Drobno igralko Reese Witherspoon smo prvič bolje spoznali v filmu Blondinka s Harvarda, z leti pa je postala cenjena, večkrat nagrajena igralka. Ljubkost ohranja vseskozi, tudi s svojo modno znamko.

Kar težko je verjeti, da bo drobna svetlolasa igralka Reese Witherspoon čez pol leta dopolnila 40 let. Mama treh otrok je namreč še vedno videti enako kot pred 15 leti, ko je posnela svoj prvi veliki filmski hit, komedijo Blondinka s Harvarda.

Od stereotipne blondinke do oskarjevke Reese se je resda proslavila kot igralka v lahkotnejših, simpatičnih filmih, kot sta Blondinka in Sweet Home Alabama, a je kmalu dobila priložnost tudi v resnejših, kritiško cenjenih filmih. Kot June Carter Cash v biografski drami Hoja po robu (Walk the Line) je osvojila oskarja za glavno igralko v ženski vlogi.

Za najprestižnejšo filmsko nagrado je bila nominirana tudi letos, in sicer za glavno vlogo v filmu Divja.

Visoke pete obvezne za njenih 156 centimetrov Prikupna svetlolaska s širokim nasmehom ni le filmska, temveč tudi modna ikona. Na velikih dogodkih s svojimi toaletami kot po pravilu zadeva v polno, nič drugače ni zasebno. Vedno je urejena, tudi ko se odpravi po nakupih ali gre po otroke v šolo in vrtec. Prisega na visoke pete, saj dodajo nekaj centimetrov njenim 156 centimetrom višine.

Mama treh otrok Reese se je poročila dvakrat. Prvega moža, igralca Ryana Philippeja, je spoznala na svoj 21. rojstni dan, poročila sta se čez dve leti. Imata dva otroka, hčerko Avo in sina Deacona. Ločila sta leta 2007. Štiri leta zatem se je igralka drugič poročila, tokrat s filmskim agentom Jimom Tothom. Par ima triletnega sina Tennesseeja.

Njena modna znamka v hipu postala uspešnica Letos je igralka, rojena v New Orleansu, svetu predstavila svojo znamko oblačil, modnih dodatkov in dodatkov za dom Draper James. Ta naj bi poosebljala slog in gostoljubnost ameriškega juga, okolja in vrednot, s kakršnimi je odraščala Reese.

Znamka je nemudoma postala velika uspešnica, predvsem po zaslugi igrivih barv, dekliških krojev in pozitivnih sloganov.

To je njeno leto Kot kaže, bo letošnje leto za Reese zelo uspešno. Ne le da njena igralska in poslovna pot cvetita, pred dnevi so jo za dolgo in plodno kariero nagradili tudi pri ameriški kinoteki. Na podelitev nagrade sta jo spremljala 16-letna hči Ava in 12-letni sin Deacon. V zahvalnem govoru je o svojem poklicu povedala, da hrani njeno dušo, jo uči kreativnosti in trdega dela.

Ne spreglejte