SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Natalija Verboten: "Imam jih že več kot štirideset, a se počutim mladostno!"

Natalija Verboten Lux Factor |  | Foto:
Oglasno sporočilo

Simpatični 41-letni pevki je tudi letos pripadla vloga ambasadorke znamke Lux-Factor za slovensko tržišče. Zakaj že več kot dve leti stavi na njihove naravne izdelke, vam razkrijemo v nadaljevanju!

Natalija Verboten Lux Factor | Foto: Ni kaj, pevka Natalija Verboten je zares vsako leto videti bolje, in kot pravi, gre zahvala za njen mladosten videz tudi dnevni kremi Lux-Factor 4D Hyaluron. Krema, na katero prisega, vsebuje hialuronsko kislino, ki lahko nase veže velike količine vode in tako poskrbi za čvrsto in navlaženo kožo. Krema prodira pod povrhnjico in v globljih plasteh hidrira kožo od znotraj navzven, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in izboljšuje strukturo kože. Z rezultati postreže že po nekaj tednih uporabe, primerna pa je za vse tipe kože.

Natalija Verboten Lux Factor | Foto: Vas zanima, kaj je kremi še dodala Natalija?

"Danes si svoje lepotne rutine ne morem več predstavljati brez naravnih izdelkov Lux-Factor, ki sem jim zvesta že več kot dve leti. Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki je tudi odlična podlaga za ličenje, poskrbi za svež in sijoč videz moje kože. Kot mama dveh otrok in zaposlena ženska sem pogosto utrujena, a zahvaljujoč kremi Lux-Factor, to bolje skrijem in sem tudi na odru bolj samozavestna."

 

 

 


Bi kremo Lux-Factor 4D Hyaluron želeli preizkusiti tudi vi?

Naročite jo lahko na Lux-Factor.com ali prek telefonske številke 01 777 41 07.

IZKORISTITE še SUPER POPUST:

S kodo SIOL3 lahko kremo 4D Hyaluron SAMO do konca tedna naročite za kar tri evre ceneje!

Naročnik oglasnega sporočila je Lux Factor Cosmetics LTD.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin