Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 8. 2012,
12.53

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 13. 8. 2012, 12.53

8 let

Najlepši del olimpijskih iger prišel na koncu: supermanekenke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Za spektakularno zaprtje olimpijskih iger v Londonu so poskrbeli članice skupine Spice Girls s ponovno združitvijo ter osem britanskih supermodelov in en brazilski.

Osem supermanekenk je poskrbelo, da so na svoj račun prišli tudi ljubitelji mode. Manekenke so na olimpijski stadion pripeljali v tovornjakih, ki so imeli naslikano njihovo podobo. Ko so s tovornjakov odstranili fotografije, so bila v njih največja imena britanskih modnih brvi, ki so bila oblečena v kreacije britanskih oblikovalcev.

Tema je bila zlato, saj je Velika Britanija osvojila kar 29 zlatih medalj. In katere lepotice so zasedle najdaljšo športno-modno brv? Lily Cole, ki je predstavila zlato koktajl obleko znamke Erdem in čevlje Charlotte Olympia. Stella Tennant je z rockovskim videzom očarala v hlačnem kostimu Christopher Kane. Nekoliko nežnejša je bila morska deklica Karen Elson v zlatem elegantnem Burberryju s čevlji Jimmy Choo. Zvezda večera Kate Moss je s svojo elegantno hojo dokazala, zakaj je modna ikona. Oblečena v obleko velikega Alexandra McQueena je prisotnim jemala dih. Za njo pa ni prav nič zaostajala dolgonoga temnopolta lepotica Naomi Campbell, ki je bila prav tako v McQueenovi kreaciji. Kate in Naomi sta bili zagotovo kraljici večera, s svojo samozavestno hojo sta osvojili štadion.

Obleko Vivienne Westwood, za katero je oblikovalka navdih našla v kraljevih krogih 17. stoletja, je predstavila Lily Donaldson. Seveda brez Victorie Beckham ne gre. Njeno obleko je nosila najmlajša med modeli Georgia May Jagger s čeveljci Giuseppe Zanotti. Jourdan Dunn je osupnila z naglavnim okrasjem v stilu Kleopatre, oblečeno pa je imela usnjeno belo-zlato obleko Jonathan Sauders. Jourdan je bila edina, ki ji je družbo delal moški, David Gandy. David je v obleki Paul Smith poskrbel, da so si tudi dekleta napasla oči.

Triminutna predstavitev modelov je bila bolj ali manj pospremljena z negativnimi kritikami, saj so mnogi prepričani, da vse skupaj ni imelo pomena ter da nekatere izbranke niso bile najboljše. Mnogi se sprašujejo, zakaj ni nastopila Rosie Huntington-Whiteley.

A to še ni vse, kar se je na zaprtju olimpijskih iger dogajalo v zvezi z modo. Ob predstavitvi Rio de Janeira kot naslednje destinacije poletnih iger je imela eno od vlog tudi manekenka Alessandra Ambrosio.

Ne spreglejte