Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 12. 2011,
10.52

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 1. 12. 2011, 10.52

6 let, 6 mesecev

Najlepša Slovenka 2011: Nika Kljun

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Beyonce, Jennifer Lopez, Justin Timberlake so le nekatera zvezdniška imena, s katerimi je že sodelovala plesalka in koreografinja Nika Kljun.

Zaradi svojega dela je naredila pogumno potezo in se preselila v meko hip hopa, Los Angeles. Pred kratkim je vzbudila tudi pozornost Britney Spears, ko je nastopila v točki, ki je bila posvečena pop princeski. Še en dokaz, da je Slovenija premajhna zanjo in njene plesne sposobnosti!

Naše uredništvo je Niko z novico, da je ena od kandidatk za najlepšo Slovenko leta 2011, precej presenetilo. "Lepo je čutiti podporo Slovencev, čeprav že dobro leto živim v Los Angelesu,” je dejala Nika, ki je mnenja, da lepota sije od znotraj. "Vseeno pa se je zunanjosti v mojem poklicu težko izogniti. Ples je estetika, bonton, je druženje z ljudmi in k temu zagotovo spada tudi zunanja urejenost. Ples je v mojih očeh nekaj lepega, zato moraš zadovoljiti gledalce v vseh pogledih, predvsem če nastopaš pred kamerami za televizijske zaslone."

Povedala je, da se v njenem poslu velikokrat išče poseben videz, če temu ne ustrezaš, pa te na avdicijah že pred samim plesnim delom zavrnejo. "Urejenost je torej vedno potrebna, ko se preleviš v plesalca ali plesalko, a drugo je, koga želijo producenti, koreografi, pevci zaposliti. Podrobneje – pomembne so določena višina, teža in oblika telesa, barva las, barva polti ... Izbiranje plesalcev pod takimi pogoji, seveda poleg izjemnega plesnega talenta, se je začelo šele pred kakšnimi petimi leti. Pred tem je vse temeljilo le na plesnem znanju posameznika, s čimer se tudi jaz strinjam," je dejala Nika in dodala, da je dandanes veliko težje in bolj zapleteno dobiti delo kot plesalec, kar je okusila tudi sama.

Nikino vodilo v življenju je, da vedno sledi svojim sanjam ter je osredotočena na svoje cilje in svojo prihodnost. "V to še kako verjamem, saj to okušam na svoji lastni koži. Pomembno je, da veš, kaj želiš od svojega življenja in kje se vidiš v prihodnosti, ter da za to garaš in ne odnehaš, ko prideš do padca. Pozitivna energija, srčnost, prizemljenost in trdo delo so zame ključ do uspeha." Po njenem mnenju je uspešna ženska zadovoljna s svojim poslovnim in zasebnim življenjem, izbira pametne poteze ter odlično krmari med svojo družino in službo.

Pravi, da kljub svojim dosežkom tako doma kot v tujini ostaja ista Nika. "Hvaležna sem za vsak trenutek, ki mi je podarjen, rada imam ljudi okoli sebe in sem zvesta sama sebi. Preprostost in dobrosrčnost sta zame zelo pomembni in takšno lepoto zelo cenim." Nika ceni tudi vse komplimente, ki jih prejema, največ pa ji pomeni, če ljudem s svojim delom in s tem, kar je, spremeni življenje.

Ste med njimi tudi vi? Je Nika morda vaša favoritinja? Če je, hitro glasujte zanjo ali pa preverite, katerih je preostalih devet, ki si po našem mnenju zaslužijo naziv najlepše Slovenke.

Ne spreglejte