Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 3. 2013,
8.02

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

ulični stil

Ponedeljek, 18. 3. 2013, 8.02

8 let

"Na razgovoru te gledajo drugače, če imaš pobrite pol glave"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Anja, 22 let: kameleonka, ki obožuje močne šminke in ogromne torbe, v katerih sicer ničesar ne najde.

Dvaindvajsetletna Anja pozornost vzbuja z barvitimi oblačili in kameleonskimi pričeskami, širok nasmeh čez cel obraz pa je očitno nekaj, kar si zjutraj nadene skupaj z oblačili. Anja je končala srednjo kozmetično šolo, uživa v ličenju, nekoč pa si želi odpreti svoj kozmetični salon. "Rada bi naredila še kakšen tečaj za vizažistko, rada delam masaže telesa in res uživam v ličenju ... Ampak priti do tega je brez finančnih sredstev malo težje," pove Anja, ki rada spoznava nove, zanimive ljudi. "Rada imam delo z ljudmi, saj ni hujšega kot sedenje v pisarni po osem ur, opravljanje dela, ki te ne veseli, in čakanje, da mine čas."

Močne šminke, barvne legice in suknjiči S širokim nasmehom do ušes smo jo ujeli v centru Ljubljane, čeprav sicer živi v okolici prestolnice, oblečena pa je bila v pajkice z zanimivim potiskom, ki jih je kupila v Calzedonii, prosojni beli srajčki iz H&M-a in supergah z neti iz Bershke. Njena torbica je vedno velika, v njej pa se najde marsikaj. "Torba je vedno ogromna, ampak je grozno, saj v njej nikoli nič ne najdem," pove v smehu. "Za suknjič nisem prepričana, od kod je, saj je od prijateljice (smeh), bunda pa je stara že sto let," pove Anja in doda: "Obožujem pajkice, kavbojk pa sploh ne morem več nositi, ker so mi postale noro neudobne." Glede načina nošenja pajkic pove, da mora majica vsaj malo prekrivati zadnjico, nikakor pa se ne sme videti roba pajkic ob pasu.

Anja obožuje močne šminke, ki poudarjajo ženstvenost, poleg živobarvnih legic pa so njena šibka točka suknjiči, srajce in šali, posebno mesto v njenem stajlingu pa najdejo tudi bulerji. Ne le obleka, tudi pričeska naredi človeka

V zadnjih letih je spremenila že nešteto oblik in barv pričeske: "Na glavi sem imela vse od blond, črne, rdeče barve, lase pobrite ob staneh in kdo ve, kaj še vse ... Trenutno se trudim pustiti dolge lase, saj te na razgovoru za službo gledajo precej drugače, če imaš pobrite pol glave." Ob tem pa so ji všeč tudi tetovaže, ki so sicer pri iskanju zaposlitve še danes velikokrat nezaželene. "Tatuji so mi noro všeč, če se ne bi tako bala bolečine, bi si potetovirala cel hrbet," še pove Anja.

Ne spreglejte