Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
31. 1. 2018,
10.03

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Etiketa Shop

Sreda, 31. 1. 2018, 10.03

6 let, 2 meseca

Modni trend, ki je obnorel blogerke po vsem svetu

Oglasno sporočilo
Etiketa Shop naslovna

Udobni modni kosi že nekaj časa prihajajo v ospredje prodajnih polic najbolj priljubljenih blagovnih znamk. Zvezdnice so bile prve, ki so si upale v klasični bombažni trenirki stopiti na ulico in iti še korak dlje - udobno trenirko kombinirati z visokimi petkami.

No, zadnjemu trendu vam res ni nujno treba slediti, a v prihodnjih mesecih zagotovo ne bo šlo brez trendovskega in udobnega kompleta trenirke, kjer so v ospredju barvni odtenki rdeče, rožnate in modre, poleg stalnice v črni in sivi barvi. Udobna oblačila, ki jih zvezdnice in modne blogerke po vsem svetu naravnost obožujejo, pa imajo skupen detajl - stranske črte, ki krasijo prav vsak modni kos.

Priljubljena spletna trgovina Etiketa Shop je v svojo ponudbo dodala različne modele najudobnejših oblačil ta hip. Izbirate lahko med trendovskim žametom ali pa klasičnim modelom iz bombaža z retro pridihom. Pestra ponudba vas bo zagotovo popeljala v nostalgično preteklost, ko so bili podobni trendi že del naših garderobnih omar.

Etiketa Shop 1 | Foto:

Prav posebno mesto pa imajo letos gumbi. Detajl, ki je imel nekoč v modi zgolj uporabno nalogo, je letos veliko več. Stransko zapenjanje z gumbi krasi tako hlače kot puloverje, ki jih bomo nosile to sezono.

Etiketa Shop 2 | Foto:

Posebna ponudba za bralke Siola. S kodoSIOL15 vam podarimo 15-odstotni popust na celoten nakup! Ponudba velja do 6. 2. 2018.

Žamet ostaja na vrhu najbolj priljubljenih materialov. Posebej pa ga imamo radi prav v kombinaciji z udobnimi oblačili, ki so namenjena preživljanju prostega časa. Etiketa Shop je v svojo ponudbo uvrstila dva modela žametne trenirke, v rožnati in klasični črni barvi.

Etiketa Shop 3 | Foto:

Etiketa Shop 4 | Foto:

Črte bodo letos modne kot še nikoli prej. Prav vse modele najbolj trendovskih oblačil za prosti čas krasijo raznobarvne črte, ki so letošnji modni trend številka 1.

Etiketa Shop 5 | Foto:

Etiketa Shop 6 | Foto:

Ne spreglejte