Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
6. 9. 2014,
9.07

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sobota, 6. 9. 2014, 9.07

7 let, 12 mesecev

Med vzhajajočimi zvezdami modnih brvi tudi dekle, ki se želi znebiti svojega priimka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
S tednom modne v New Yorku se je začelo pestro dogajanje v modnem svetu, ki ga bo v naslednjih tednih deležen ves svet. Preverili smo, kateri so tisti modeli, ki jih bomo v tem času največkrat videli.

Nepregledna množica novinarjev, fotografov, blogerjev in modnih navdušencev bo v naslednjih tednih okupirala vse pomembnejše modne metropole, kjer predstavljajo kolekcije oblačil, s katerimi bomo čez nekaj mesecev zakorakali v pomlad.

Poleg presenečenj, za katera v tem času poskrbijo modni oblikovalci, pa se novosti dogajajo tudi pri naboru modelov, kjer lahko vsako leto zaznamo nove obraze, ki si, sodeč po ocenah modnih agencij, zaslužijo naše dodatne pozornosti.

Dekle, ki se poskuša znebiti bremena svojega priimka Na tednu mode v New Yorku se lahko pohvalijo z že danes zvezdniškim modelom, Kendall Jenner, ki ji je svetovno slavo prinesla njena starejša polsestra Kim Kardashian, a se želi ob svoji polnoletnosti dokazati tudi sama, brez bremena, ki ga prinaša njen priimek. Poleg Jennerjeve pa na seznamu modelov omenjene agencije letos močno kotira tudi Valery Kaufman, ki je pozornost modnega sveta pritegnila že z letošnjo kampanjo za znamko Saint Laurent.

Tihi vzpon in vrhunec v letu 2014 Model Ava Smith se z modnimi brvmi spoznava že od leta 2005, a pravi preboj se ji je zgodil v preteklem letu, ko so njen talent prepoznale številne uveljavljene znamke in jo izpostavite v številnih kampanjah. Med največjimi sta znamki Givenchy in Dsquared2, ki sta ji dopustili zablesteti v vsem svojem sijaju.

Pozornost pritegnila ob boku igralke Charlotte Gainsbourg Jean Campbell je model, ki ob uveljavljeni igralki Charlotte Gainsbourg navdušuje v aktualni kampanji modne znamke Louis Vuitton za jesen in zimo, kar ji je nemudoma odrlo vrata na modne brvi. Pred tem jo je bilo mogoče opaziti tudi v kampanji britanske znamke Burberry Prorsum za pomlad in poletje 2014, a ji ob množici modelov, ki so nastopali v kampanji, posebna izpostavitev ni uspela.

Givenchy v modni vrh izstrelil tudi Avstralko Med modeli, ki jih je v zadnjih mesecih s svojimi kampanjami v sam modni vrh izstrelila znamka Givenchy, je tudi Montana Cox, Avstralka, ki je pri 21 letih že veteranka modnih brvi, a ji vse do letošnjega leta poseben preboj med najbolj vroče modele na trgu ni uspel.

Katera slovenska imena nas bodo presenetila letos? Kot vsako leto do zdaj pa nas na tednih mode po vsem svetu spremljajo tudi slovenski modeli, ki se iz leta v leto bolj uspešno prebijajo v sam vrh modne industrije, zato bomo tudi tokrat pozorno spremljali njihove uspehe v svetovnem merilu.

Ne spreglejte