Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Torek,
21. 5. 2013,
11.07

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Cannes rdeča preproga Marion Cotillard

Torek, 21. 5. 2013, 11.07

8 let

Ljubka Francozinja in previsoki razporki

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Šesti dan filmskega festivala v Cannesu je bil v znamenju ljubke Marion Cotillard, ki je bila nekakšen preblisk sodobne Audrey Hepburn.

Vse oči so bile uprte v neverjetno preprosto lepoto francoske igralke Marion Cotillard, ki je s svojo energijo in prisrčnostjo očarala vse prisotne.

Sedemintridesetletna zvezdnica je na rdečo preprogo ob premieri svojega filma Blood Ties stopila kot prava diva, vendar z držo, ki je kazala na njeno spontanost in prvinsko lepoto.

Za to priložnost je oblekla zelo zanimivo obleko Christiana Diorja v večbarvni kombinaciji, ki je zelo lepo poudarila njeno milino in nakazala njene lepe noge. Posebni črni čevlji so samo poudarili nenavadnost obleke, prestižni nakit z dragimi kamni znamke Chopard pa je nekoliko omilil stroge linije njene obleke.

Tako kot Eva je tudi Rosario pokazala preveč

Po nerodnem pripetljaju Eve Longorie, ki je v Cannesu po nesreči pokazala preveč, je tokrat svojo krilo nekoliko preveč dvignila tudi igralka Rosario Dowson.

Njena dolga bela toaleta Elieja Saaba z vrtoglavim razporkom je že tako komaj prikrivala njene najbolj intimne predele, da je morala ob stopanju po stopnicah zelo paziti. Vendar jo je tudi njej zagodla nepazljivost in je v nekem trenutku pokazala malo več, kot bi si želela. Še sreča, da je vsaj ona nosila spodnjice.

Dolgonoga 34-letna igralka je v glamurozni kreaciji delovala zelo samozavestno in razigrano. Škoda le za pričesko v slogu male Heidi, ki je nekoliko pokvarila njen videz, tako da je bil le skoraj popoln.

Večer usodnih ženskih pogledov

Poleg veličastnih toalet pa smo na včerajšnji preprogi opazili kar nekaj zvezdnic, ki so očarale s svojim neverjetnim pogledom. Omeniti velja brezčasno Millo Jovovich, bollywoodsko lepotico Aishwaryo Rai in manekenko Alyson Le Borges.

Več utrinkov včerajšnje rdeče preproge si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

Ne spreglejte