SiolNET. Trendi Moda
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ključ lepote Marilyn Monroe: vroče mleko s surovim jajcem

1

termometer

Marilyn Monroe se ni rada ukvarjala s športi na prostem, spala je pokrita samo z eno odejo, vsako jutro je telovadila in za zajtrk spila toplo mleko z jajci.

Spletna stran Into the gloss je odkrila lepotne navade slavne dame petdesetih Marylin Monroe. Ena od najbolj seksi igralk je za revijo Pageant dala intervju na nekaj straneh, v katerem je odkrila dnevno rutino in svoje načine vadbe.

Vaje z utežmi Tako je Marilyn takoj po jutranjem umivanju zob in obraza legla na tla poleg postelje in naredila nekaj vaj z utežmi za mišice na rokah in prsih. "Vsako jutro telovadim z utežmi po deset minut. Razvila sem svoj način telovadbe za mišice, ki jih želim ohraniti v formi."

Nikoli ni imela rada športov na prostem, to se ji je zdelo bolj primerno za moške, tako je niso zanimali tenis, plavanje ali golf.

"Mislim, da preveč porjavela koža ni v modi." Poleg tega je bila ljubiteljica svetle polti in si ni želela, da bi jo sonce preveč opeklo.

Njen najljubši dan je bila nedelja, ko je svoje spanje podaljšala za dve uri, v povprečju je namreč spala od pet do deset ur.

Za spanje zgolj odeja in parfum Da Marilyn ni bila ljubiteljica pižam, pa tako že vemo. Njen odgovor na vprašanje novinarja, v čem spi, je že legendaren: "V čem spim. V vonju chanela no. 5, jasno!" Vedno je spala gola in pokrita samo z eno odejo, vseeno, ali je bilo poletje ali zima. "Nikoli se nisem navadila, da bi spala v pižami ali v kakšnem drugem perilu za spanje. Vse to moti moje spanje," je povedala v intervjuju.

Nenavaden zajtrk Za zajtrk je v vroče mleko vmešala dve surovi jajci, ju zmešala z vilicami in vse skupaj popila. "Če nimam na voljo vročega mleka in jajc, uporabim multivitaminsko tableto. Mislim, da noben zdravnik ne bi priporočal bolj hranilno popolnega zajtrka za delovno dekle, ki se ji mudi v službo."

Bila je ljubiteljica korenja. "Po navadi pojem štiri ali pet surovih korenčkov z mesom, to je moja večerja. Mislim, da je v meni nekaj zajca. Nikoli se namreč ne naveličam korenja."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin