Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
20. 9. 2013,
16.26

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Iryna Osypenko Nemec Pia Zemljič

Petek, 20. 9. 2013, 16.26

7 let, 12 mesecev

Katera Slovenka je najbolje izbrala?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Najbolje oblečena Slovenka preteklega tedna po mnenju bralcev Planet Siol.net je Barbra Jermann.

Vas, bralce, smo v začetku tedna vprašali, katera je po vašem mnenju najbolje oblečena Slovenka preteklega tedna. V tedenskem izboru se je znašlo šest znanih Slovenk: Anja Križnik Tomažin, Barbra Drnač, Barbra Jermann, Hermina Kovačič, Iryna Osypenko Nemec in Pia Zemljič. Po začetnem skoraj izenačenem glasovanju ste bralci za absolutno zmagovalko izbrali Barbro Jermann.

Drugo mesto je po vašem glasovanju zasedla Iryna Osypenko Nemec, tretje pa Anja Križnik Tomažin. Sledila je Hermina Kovačič na četrtem mestu, Barbra Drnač pa je zasedla peto, medtem ko se je Pia Zemljič znašla na repu lestvice.

Po nasvet k stilistki

Da bi dobili še nekoliko jasnejšo sliko, zakaj so nekatere modne kombinacije boljše od drugih, smo po mnenju povprašali tudi Barbaro Plavec Brodnjak, stilistko na Planet TV.

Za začetek je pohvalila drzno kratko pričesko Anje Križnik Tomažin. "Anja je izbrala obleko, katere kroj se lepo poda njeni postavi. Črnina ob strani izboljša vizualni učinek lepe silhuete ." Stilistko pa je zmotil preveč izrezan rokavni izrez, ki se preveč zajeda v obleko: "Menim, da bi bila podoba popolna, če bi bil pokrit večji del ramen."

Naj ima tudi nakit svojo priložnost

Barbra Drnač je prejela pohvale za dober izbor nakita, ki pa je žal premalo viden oziroma ga vzorčasta bluza popolnoma zasenči. Velik steklen obesek se na pisani osnovi popolnoma zlije z ozadjem, zaslužil pa bi si več pozornosti. "Opozorila bi na izvirno kombiniranje barv. Lepo oblikovane hlače pravilne dolžine za to ošiljeno obliko sklenejo barvne nogavice in zanimivi čevlji. Najšibkejši kos je bluza. Izrezana ramena bi zamenjala za oster rez na sredini, s tem pa bi dobili tudi čist V- izrez, ki bi nakitu dal priložnost," je pojasnila stilistka.

Barbra Jermann je nosila obleko klasičnega kroja, ki jo je poživljala tanka črna čipka na svetli osnovi. Osebni pečat sta ji dajali zapestnica in usnjena jakna, podoba je zgradila sodoben in mladosten videz z osebnim pečatom.

Črno-bela kombinacija, ki osvoji vsakogar

"Koga ne osvoji črno-bela kombinacija, ki si jo je izbrala Hermina Kovačič?" se sprašuje stilistka in nadaljuje: "Premišljeno izbran kroj obleke glede na postavo. Takšen kroj pristaja le postavam z lepimi proporci oziroma predvsem ozkim pasom. Dolžina je idealna. Biseri na rokah, in to ne samo beli, vmes so tudi drugi odtenki, dajejo podobi moden in svež videz."

Klasiki Iryne Osypenko Nemec ni mogoče oporekati. Lep kroj, lepa dolžina. "Glede na mladost in vse druge idealne pogoje pa si želim , da nas navduši in zapelje, kot to Iryna prav gotovo zna," je pripomnila Barbara Plavec Brodnjak.

Za konec je pozornost namenila tudi kombinaciji oblačil, ki jih je nosila Pia Zemljič. "Markantna osebnost, ki vedno ubere svojo pot kombiniranja. Čeprav deluje dobro, da izbere nekako mimogrede, sem prepričana , da so njene kombinacije premišljene. Črno-bela kombinacija, ki jo določata močna rdeča šminka in gladka preprosta frizura. Da pa umetniki znajo pritegniti pozornost, tudi če tega ne želijo, dokazujejo črtasti čevlji. Le črni del pod zgornjim belim delom obleke je odveč," še pravi stilistka.

Ne spreglejte