Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
3. 4. 2014,
13.51

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 3. 4. 2014, 13.51

8 let, 5 mesecev

Kate Moss za naslovnico revije Vogue v več vlogah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Kate Moss se na naslovnici revije Vogue ne pojavlja le v vlogi modela, ki krasi vstopno stran, temveč tudi kot stilistka, modna oblikovalka in urednica.

Kate Moss je naslovnico majevske britanske izdaje revije Vogue zasedla na več vizualnih ravneh. S svojo podobo, ki jo je tudi slogovno izdelala. In še to z oblačili, ki jih je oblikovala za Topshop.

Supermanekenka, ki je na sceni že od 90. let prejšnjega stoletja in ki je krasila že več kot 30 naslovnic britanskega Vogua, svoj vpliv v svetu mode vedno bolj utrjuje. Ne le, da z leti še ni zbledela njena podoba, temveč se lepotica pojavlja v vedno več vlogah. Manekenski je dodala še vlogo stilistke, modne oblikovalke, pa tudi modne urednice, glede na njeno tovrstno gostovanje pri reviji Vogue.

Svetleče, mladostno, z vintage in sproščenim pridihom so oznake, ki opisujejo podobo s prihajajoče naslovnice modne revije, ki si jo je zamislila Kate Moss. Prav takšna, kot je njena nova kolekcija za Topshop.

Poleg stajlinga na prvi strani je bila Kate Moss stilistka tudi za model Frejo Breha Erichsen, ki se z usnjenimi rockerskimi kratkimi hlačami in topom z vplivom 70. let prejšnjega stoletja pojavlja v notranjosti revije. Pod fotografije se podpisuje Craig McDean.

Ne spreglejte