SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Dokazano najboljši način za hitro hujšanje!

Oglasno sporočilo

Poslovite se od odvečnih centimetrov, ki so se vam nabrali v prazničnem času! Predstavljamo vam skrivno orožje, s katerim vam bo to uspelo, kot bi mignili, ne da bi mignili! Naj vam na praznike ostanejo samo lepi spomini.

Znanstveniki z Univerze v Padovi so odkrili sestavino, ki dokazano topi podkožne maščobe pri ženskah in moških s povečanim maščobnim obsegom na področju stegen, bokov, zadnjice in trebuha. Na podlagi raziskave je nastala revolucionarna krema za oblikovanje postave, ki je prva na trgu s to sestavo. In prav ta krema vam bo pomagala, da po praznikih izgubite neželene maščobne obloge.

InTheLine | Foto:

Za katero sestavino gre?

Gliciretinska kislina - naravni topilec maščob

Raziskovalci so preizkušali različne sestavine in njihove učinke na sestavo podkožnih maščob ter nazadnje ugotovili, da od vseh sestavin krem za hujšanje zgolj gliciretinska kislina dokazano občutno zmanjšuje obseg maščob v podkožju. Gliciretinska kislina, ki je glavna aktivna sestavina golostebelnega korena ali strokovno licorice, zavira delovanje hormona kortizola, ki je odgovoren za kopičenje maščob na problematičnih predelih, kot so stegna, trebuh, boki in zadnjica. To pomeni, da krema, ki vsebuje gliciretinsko kislino, s topično uporabo uspešno pomaga pri izgubi centimetrov na teh področjih.

Začnite takoj in končno izpolnite novoletno zaobljubo, ki ste jo sprejeli že pred leti. Začnite leto 2018 vitkejši in bolj samozavestni!

Kako mi bo krema pomagala izgubiti maščobe?

Njeno delovanje je potrjeno z znanstveno raziskavo. V raziskavi, ki so jo izvedli na univerzi v Padovi, je sodelovalo 18 žensk, starih od 20 do 33 let, z normalnim ITM (indeksom telesne mase). Devet udeleženk je ob nespremenjeni prehrani na enem stegnu uporabljalo kremo z 2,5-odstotno gliciretinsko kislino, devet pa kremo z vsemi pomožnimi sestavinami, a brez gliciretinske kisline. Pri zadnjih po enem mesecu ni bilo nobenih sprememb v obsegu na nobenem izmed stegen, medtem ko je bila pri udeleženkah, ki so uporabljale kremo z gliciretinsko kislino, razlika občutna. Na podlagi rezultatov znanstveniki sklepajo, da so učinki kreme še intenzivnejši pri osebah s povečanim indeksom telesne mase in pri starejših osebah, kjer so hormonska neravnovesja še intenzivnejša.

V primerjavi z drugimi kremami za hujšanje, ki so na voljo na trgu, ima Intheline edinstveno sestavo. Je edina krema, ki vsebuje gliciretinsko kislino, hkrati pa ne vsebuje kofeina, pogoste glavne sestavine večine krem, ki dejansko zvišuje ravni kortizola, kar ima lahko pri hujšanju nasprotni učinek od želenega. Večina drugih krem zgolj površinsko izboljša videz kože, Intheline pa deluje v podkožju in ima več kot zgolj estetske učinke. Zaradi njene koncentrirane sestave in dobre mazljivosti je porabimo manj. Pomožne sestavine, kot so rhodiola, izvlečki citrusov ter naravni hranilni olji sončnic in cipres, pomagajo koži, da maksimalno absorbira aktivno sestavino licorice, zavirajo delovanje hormona kortizola, pospešujejo mikrocirkulacijo, preprečujejo izparevanje vlage iz kože in jo naredijo gladko, napeto in dišečo.

Prednosti kreme Intheline. | Foto: Prednosti kreme Intheline.

Zaradi edinstvene sestave je krema Intheline primerna za ženske in moške vseh starosti. Še zlasti so z njenimi učinki zadovoljne ženske v menopavzi, pri katerih je kopičenje maščobnih oblog na problematičnih področjih povezano predvsem z neravnovesji hormona kortizola, elastičnost kože pa je zaradi manjše proizvodnje kolagena manjša. Aktivne sestavine zavirajo prekomerno tvorjenje kortizola in učvrstijo kožo, zato so učinki kreme pri teh posameznicah najbolj vidni.

Kakšne rezultate lahko pričakujem in v kolikšnem času?

Uporabnice, udeležene v raziskavi, so kremo z aktivno sestavino uporabljale le enkrat dnevno, zgolj mesec dni in v majhnih količinah, pri tem pa dosegle vidne rezultate. Uporabnicam kreme Intheline zato za še boljše rezultate priporočamo nanos kreme dvakrat dnevno, saj bodo tako vidni rezultati prišli še hitreje – v povprečju že v dveh ali treh tednih uporabe! Ena tuba zadostuje za približno mesec dni vsakodnevne uporabe, za resnično opazne in dolgotrajne rezultate pa se priporoča redna uporaba.

Prvi rezultati uporabe so vidni že v dveh tednih! | Foto: Prvi rezultati uporabe so vidni že v dveh tednih!

Krema Intheline je pomagala izgubiti neželene centimetre že več kot deset tisoč Slovencem in Slovenkam. Prepričala je celo največje skeptike. Predlagamo, da kremo poskusite tudi vi, saj preverjeno deluje. Polepšajte si dan in obdarite sebe – edino osebo, s katero boste zanesljivo preživeli vse svoje življenje.

Če želite naročiti kremo Intheline, pohitite z naročilom, saj so zaloge za slovenski trg omejene!

Glede na to, koliko centimetrov želite izgubiti, priporočamo enega izmed treh paketov po posebnih, promocijskih cenah:

  • od enega do štirih centimetrov – enomesečni tretma,
  • do šest centimetrov – dvomesečni tretma z desetodstotnim popustom,
  • več kot šest centimetrov – trimesečni tretma s 15-odstotnim popustom.

InTheLine | Foto:

NAROČILA

ZA BRALCE SIOL.NET POSEBNA DARILNA PONUDBA! DANES: PROMOCIJSKA CENA + BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILO

NOVO – TELEFONSKO NAROČANJE: Kremo Intheline lahko naročite tudi po telefonu na številki 070 204 205. Za naročilo lahko pošljete tudi SMS s svojimi podatki za dostavo.

Priporočamo: Izkoristite ugodnost in pohitite z naročilom, saj so zaloge za Slovenijo omejene.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin