Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 9. 2014,
10.39

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ponedeljek, 8. 9. 2014, 10.39

8 let

Čevlji Victorie Beckham niso to, kar bi pričakovali (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Victoria Beckham je v New Yorku poleg novih oblačil pokazala tudi svoje čevlje, ki jih je prvič oblikovala, a niso čevlji, v katerih bi pričakovali njihovo lastnico. Imajo namreč nizko peto.

V New Yorku trenutno poteka teden mode in med oblikovalskimi imeni je tudi Victoria Beckham, nekdanja članica skupine Spice Girls in ženska slavnega nogometaša Davida Beckhama. Victoria je v svetu mode že uveljavljeno ime, njene izdelke nosijo številne zvezdnice, njena dela hvalijo urednice prestižnih modnih revij. Tudi letošnjo kolekcijo so kritiki zelo pohvalili.

A na modni stezi so v oči bodli čevlji, ki jih je Victoria oblikovala prvič. Če ste od ženske, ki večino časa nosi visoke pete, pričakovali, da bo oblikovala čevlje z visoko peto, ste se zmotili. Čevlji znamke Victoria Beckham imajo nizko peto, so koničasti, zanimivih vzorcev in oblike, ki spominja na šestdeseta.

Na predstavitvi kolekcije je bila Victoria oblečena v dolgo temnozeleno krilo in modro majico iz zadnje kolekcije, a čevlji z visoko peto niso bili njeni, temveč znamke Manolo Blahnik.

Victoria ni veliko govorila o svojih čevljih, več je povedala o zadnji kolekciji jesen/zima. Zapisala je, da je bil njen cilj oblikovati "eklektično uniformo v obliki še nosljive garderobe, ki pooseblja razvoj njene kolekcije".

Dodala je: "Dodala sem nove tehnike in silhuete, ki po mojem mnenju dajejo celotni kolekciji moderen smisel."

Kaj točno to pomeni v preprostem jeziku? Njena kolekcija je bila nadaljevanje tistega, česar smo pri Victorii že navajeni. Poudarjen pas in malce drugače krojena oblačila. Odtenki? Veliko je črno-bele kombinacije, bež odtenkov in zanjo nenavadnih cvetličnih vzorcev.

Victorio sta v prvi vrsti podpirala mož David, sin Brooklyn in redna obiskovalka revij, Anna Wintour, urednica ameriške izdaje revije Vogue.

Ne spreglejte