SiolNET. Trendi Moda
Vsebino omogoča Mass
  • Messenger
  • Messenger

Bulerji, ki jih nosijo zvezdnice

Vsebino omogoča Mass

Trend, ki ga letošnjo jesen zagotovo ne boste mogli zgrešiti, je obutev s platformo in bulerji niso izjema. To sezono bodo na vrhu vašega nakupovalnega seznama.

Mass, bulerji | Foto:

Težki bulerji oziroma bulerji z debelim podplatom na videz delujejo robustno, a so v resnici popolna obutev za različne modne kombinacije, tudi tiste bolj sofisticirane.

Pravzaprav lahko rečemo, da za vsako modno navdušenko in njen slog obstaja par bulerjev. Čaka vas v trgovinah in spletni trgovini Mass, kjer je izbira najbolj modne obutve to sezono res velika. Poleg klasičnih črnih bulerjev z debelim podplatom boste svoj slog lahko osvežile tudi z belimi ali rdečimi gležnjarji v vojaškem stilu.

Mass, bulerji | Foto:

Tudi Instagram in ulice modnih prestolnic so to jesen preplavile vplivnice in zvezdnice, ki so znane po svojem edinstvenem in drznem stilu. Stajlinge nadgrajujejo z bulerji s platformo, ki so res nekaj posebnega in v katerih ne morete ostati neopaženi. Hailey Baldwin jih je na primer kombinirala s strganimi kavbojkami in preveliko jakno v vojaškem stilu. Tej modni kombinaciji lahko dodate velike zlate okrogle uhane in rdečo šminko. Preprosto in učinkovito!

Mass, bulerji | Foto:

Bulerji z debelim podplatom so idealna obutev za sproščen videz, ki na prvi pogled deluje, kot da se za stajling niste preveč trudili, v resnici pa ste ga dodelali do potankosti. Nonšalantnost, ki si jo želi doseči vsaka prava modna navdušenka. Z bulerji s platformo si lahko privoščite veliko modnih kombinacij. To jesen boste v polno zadeli tudi s kombinacijami s prosojnimi tkaninami, kot je na primer krilo iz tila, in pleteninami, za bolj sofisticiran videz pa lahko obujete črne lakaste bulerje s platformo, ki jih kombinirate z usnjenim kratkim krilom ali pa midi obleko in dolgo pleteno jopo.

1 / 11
2 / 11
3 / 11
4 / 11
5 / 11
6 / 11
7 / 11
8 / 11
9 / 11
10 / 11
11 / 11
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin