Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
21. 12. 2018,
8.34

Osveženo pred

5 let, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Špas teater PR članek

Petek, 21. 12. 2018, 8.34

5 let, 4 mesece

Popolno darilo - smeha obilo

Oglasno sporočilo

Ko najdeš "nekaj več" za svoje najdražje …

Špas teater | Foto:

Vstopnice za ogled najbolj popularnih komedij so POPOLNO DARILO

Popolno darilo ima posebno moč - takoj prižge iskrice v očeh tistih, ki so ga prejeli. S komedijo Špas teatra, ki jo vaš obdarovanec lahko izbere sam, boste podarili "tisto nekaj več": pravo stvar!, veselje, dobro voljo, sproščenost, radost in smeh. Ni lepšega in vrednejšega darila od tega!

Vstopnice lahko posamezniki ali podjetja kupite za svoje obdarovance kot:

Kaj je lahko boljšega od smeha in zabave?

Na oder Špas teatra v KD Mengeš in na naše gostujoče odre po Sloveniji smo letos umestili same svetovne komedije, broadwajske mega uspešnice, ki podirajo rekorde in beležijo največjo gledanost na najbolj opevanih odrih na svetu!

Špas teater | Foto:

Menopavza: podira rekorde gledanosti - štiri fantastične: Helena Blagne, Zvezdana Mlakar, Urška Vučak Markež in Salomé.

Špas teater | Foto:

Madagascar: družinski muzikal je hit letošnje sezone, družinski muzikal za vse generacije, Dreamworksova uspešnica na odru!

Špas teater | Foto:

Dekliščina: seksi komedija z vročim zapletom in ognjemetom, ki bi jo morala videti vsaka ženska. Moški pa tudi, za nova spoznanja!

Špas teater | Foto:

Pismo rosno, vsega je kriv poštar ...: odlični Boris Kobal zna videti svet s tako smešne plati! Dokazal vam bo, da je poštar kot tajni agent in eden najbolj verodostojnih poklicev na svetu, zagotavljamo uro in pol intenzivne zabave.

Špas teater | Foto:

Moška copata: priljubljena stand-up komedija Ranka Babića bo imela samo še tri ponovitve! Nepreklicno odhaja z odrov. Moški so nad predstavo navdušeni, ženske se samo smejejo!

Špas teater | Foto:

Klemen Slakonja & Big Band RTV SLO: Po treh razprodanih dvoranah v Cankarjevem domu Klemen Slakonja in Big Band RTV Slovenije tudi v Mengšu. Pozor! Na razpolago je samo še nekaj vstopnic.

Špas teater | Foto:

Nakup darilnega programa Špas teatra je enostaven in hiter:

- na spasteater.com. Tu lahko kupite vstopnice za redne predstave (izbrana predstava, datum, lokacija).

- na blagajni Špas teatra v Mengšu (samo tu lahko uveljavljate vse ugodnosti), delovni čas tukaj. Tu lahko kupite Špasno kartico s poljubnim zneskom, darilne vstopnice (splošna, Menopavza in Madagascar) in vstopnice za redne predstave (izbrana predstava, datum, lokacija).

- na prodajnih mestih Eventim. Tu lahko kupite vstopnice za redne predstave (izbrana predstava, datum, lokacija) in darilni bon.

Druga prodajna mesta

Darilno vstopnico (splošna) v vrednosti 22 evrov lahko poleg zgoraj navedenih prodajnih mest kupite tudi v DZS in Kompasovih poslovalnicah, lokacije tukaj.

Darilno vstopnico za Menopavzo in Madagascar v vrednosti 25 evrov lahko poleg zgoraj navedenih prodajnih mest kupite tudi v izbranih DZS (lokacije tukaj) in na blagajni v Mengšu.

Špasno kartico lahko kupite na blagajni v Mengšu, kjer naložite poljubni znesek, na prodajnih mestih v vrednosti 25 evrov ali enostavneje naročite kartico iz domačega fotelja prek e-pošte: vstopnice@spasteater.com.

Prosimo, da ob nakupu preverite pogoje unovčitve in poslovanja.

Veseli december naj bo poln smeha - in zato popoln! Dobrodošli v našem gledališču. Že 21 let!

Špas teater | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je Špas teater.

Ne spreglejte