Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
2. 7. 2020,
13.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča PIVOVARNA LAŠKO UNION D.O.O.

Natisni članek

piknik pivo Rundasekunda.si Pivovarna Laško Union advertorial

Četrtek, 2. 7. 2020, 13.00

2 meseca, 1 teden

Preveri vrhunsko napravo za piknike in druženja

Vsebino omogoča PIVOVARNA LAŠKO UNION D.O.O.
Runda sekunda

Pred vrati je nova sezona piknikov. Priljubljeno druženje na domačih vrtovih, vikendih ali v naravi v zadnjih letih močno pridobiva veljavo tudi v kulinaričnem in uživaškem smislu.

Dolga leta so na rešetkah žarov prednjačili čevapčiči, pleskavice in kosi perutnine. Zdaj se na žaru radi pridružijo še bučke, jajčevci, rakci in kozice, sir za žar ... Z uvajanjem novih kuharskih tehnik pa so tudi domači pikniki videti povsem drugače: dimljenje, marinade, počasno pečenje, sto vrst omak in solat in še bi lahko naštevali. Prav tako kot hrana pa je na pikniku pomembna dobra in ravno prav hladna pijača.

Runda sekunda | Foto:

Nekaj sokov, mineralne vode in piva ... Brez tega na pikniku pač ne gre. Izberi enostavno dostavo do doma, kupi pijačo hitro in ugodno kar prek spleta. Tu pa je še en nadvse pomemben element, temperatura. V toplem vremenu je še toliko bolj pomembno, da je pijača primerno ohlajena. Predvsem pivo! Zagotovo najelegantnejši način za vedno hladno, popolno in povrhu še točeno pivo na vsakem domačem pikniku pa ponujajo naprave za točeno pivo doma.

Naj ne manjka: aparat za točeno pivo

Da, prav ste prebrali. To sezono je v trendu mali aparat za točeno pivo. Na vrtnih druženjih pričara pravo barsko izkušnjo. Na voljo je večja različica Blade za osemlitrske sodčke piva, manjše naprave The Sub pa sprejmejo dvolitrske sodčke in ponujajo pestro izbiro barv.

Runda sekunda | Foto:

Predstavljamo delovanje aparatov The Sub

V izbrani aparat se vstavi t. i. "torp" sodčke. Ti so prilagojeni prav za te aparate, ki sodček ohladijo na neverjetni dve stopinji Celzija. Kozarec le postavite pod kot 45 stopinj in z ročko na aparatu nalijete zlato tekočino. Po nakupu naprave je pred vami pravo gurmansko testiranje različnih okusov piva, ki jih dobite v spletni trgovini Runda sekunda. Znamke, ki jih lahko kupite, so Heineken, Kaltenhausen, Birra Moretti, Sol, Edelweiss, Tiger, Gösser ...

Naprave so varčne in ne porabijo veliko električne energije. Obenem ne zavzamejo veliko prostora. Čiščenje je preprosto oziroma ga skoraj ni, saj ima vsak novi sodček svojo cevko za točenje, kar zagotavlja dobro higieno.

Ni piknika brez pijače ter ... lepega vremena in načrtovanja

Ne pozabite preveriti vremenske napovedi in se na razmere primerno pripraviti. Dovolj zgodaj poiščite recept(e), naročite pijačo kar na dom in izračunajte, kdaj bo treba začeti prva opravila. Le tako bo dan piknika lahko minil mirno tudi za vas, ne le za goste.

Runda sekunda | Foto:

In ne pozabite: za pravo barsko izkušnjo popolnega točenega piva na domačem vrtu, ob vrhunski hrani izberite med aparati THE SUB, Blade ali THE SUB Compact, ki jih pri nas prodaja inovativna spletna trgovina Runda sekunda.

SPOZNAJTE RUNDASEKUNDA.SI >


Naročnik oglasne vsebine je PIVOVARNA LAŠKO UNION D.O.O.

Ne spreglejte