Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
9. 11. 2016,
20.08

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,48

5

Natisni članek

picerija Melania Trump Sevnica

Sreda, 9. 11. 2016, 20.08

1 leto, 2 meseca

Podjetni Sevničani že strežejo Melanijo tako in drugače #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,48

5

Sladica Melanija | Foto Facebook

Foto: Facebook

Ni dvoma, da lahko Sevnica zdaj s slovesom rodnega mesta Melanie Trump zasluži kakšen evro več, zato ne čudi, da je v enem od tamkajšnjih lokalov Melania že dobila svojo sladico, pripravljajo pa jih tudi drugi sevniški gostinci.

V sevniški piceriji Rondo so trenutno najslavnejši rojakinji posvetili sladico – Melanijo sestavljajo sladka smetana, maskarpone, jogurt, jagode, biskvit in sladkor.

Za povrhu je sladica okrašena z biserom podobnimi užitnimi okraski, kot se spodobi za prihodnjo prvo damo ZDA, ki je vajena luksuza in glamurja.

Dejan Zalezina si je meni, ki bo posvečen Melanii Trump, zapisal kar na pisemsko ovojnico. | Foto: Matej Leskovšek Dejan Zalezina si je meni, ki bo posvečen Melanii Trump, zapisal kar na pisemsko ovojnico. Foto: Matej Leskovšek

Kulinaričnega izziva v čast prvi dami ZDA slovenskih korenin se je lotil tudi v Mariboru rojeni in v Sevnico preseljeni gostinec in vrtnar Dejan Zalezina iz gostišča Ob Ribniku.

Pripravil je osnutek t. i. Menija Melanija. "Melanija z J, ker smo pač v Sloveniji," je dodal. Meni bo sestavljen iz bio blitve, eko čemaža, sladkovodne ribe in sladkega krompirja.

Z novo jedjo bo postregel ta konec tedna, želi pa si, da bi z njim pritegnil tudi pozornost trenutno najbolj slavne Slovenke, ki se januarja 2017 seli v Belo hišo. | Foto: Matej Leskovšek Z novo jedjo bo postregel ta konec tedna, želi pa si, da bi z njim pritegnil tudi pozornost trenutno najbolj slavne Slovenke, ki se januarja 2017 seli v Belo hišo. Foto: Matej Leskovšek

Na vprašanje, zakaj meni z okrajšavo MM (Meni Melanija) še ni na voljo, je Zalezina razložil, da zato, ker se vse do današnjega jutra ni vedelo, ali bo rojakinja res postala prva dama ZDA ali se bo znašla na strani poražencev.

Meni Melanija bodo začeli streči ta konec tedna.

Na Tončkovem domu na Lisci bodo kmalu postregli s palačinkami Melania Trump. | Foto: Matej Leskovšek Na Tončkovem domu na Lisci bodo kmalu postregli s palačinkami Melania Trump. Foto: Matej Leskovšek

Priljubljenost Melanie Trump pa bodo skušali izkoristili tudi na Tončkovem domu na Lisci, kjer bodo že zdaj bogati zbirki palačink z 20 okusi dodali palačinke Melanie Trump. Kot nam je povedal oskrbnik Franc Krašovec, se bodo najprej pozanimali, kaj ji je v otroštvu najbolj teknilo, potem pa predstavili nov okus.


Preberite še:

Kako bo Melania Trump kos vlogi prve dame

V živo: Slovenka Melania Trump je prva dama ZDA

"Američani so izbrali nekoga, ki jim daje upanje, da bo uredil vse njihove težave"

Kako bo novi predsednik ZDA Donald Trump vplival na slovensko gospodarstvo

V živo: Melanijina prijateljica iz otroštva: Vesela sem zanjo

Največja prireditev v Sevnici? Izbor najboljše salame

Ne spreglejte