Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
9. 11. 2021,
7.00

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

recept Jeruzalem SAT bučno olje PR članek

Torek, 9. 11. 2021, 7.00

2 leti, 5 mesecev

DOMAČA SUPERHRANA − BUČNO OLJE

Lačni med obroki? Ideje za hiter in zdrav obrok brez kuhanja ter brez slabe vesti.

Oglasno sporočilo

Vam je kaj znano? Volčja lakota, a do kosila pa je še dolgo? Prvo, kar pojeste, so nezdravi prigrizki, da prebrodite do glavnega obroka. A se tudi vi znajdete, ko vas premaga lakota, ko se vrnete domov iz službe? Pred vami je še priprava kosila za družino, vi pa med kuhanjem že pojeste polovico hrane, ki bi jo morali dati na mizo? In potem sledi slaba vest.

DSC1394 | Foto:

A pri tem početju niste sami. Staršem in vsem tistim, ki zaradi pomanjkanja časa slabo organizirate svojo prehrano med glavnimi obroki, smo pripravili nekaj idej, kako hitro ali pa vnaprej pripravite zdravo malico ali obrok brez kuhanja.

Te jedi, ki vam bodo za pripravo vzele zelo malo časa, so zdrave, nasitile pa vas bodo ravno toliko, da boste prebrodili do glavnega obroka. Lahko jih spravite tudi v hladilnik in jih zaužijete, ko je nuja,  ali pa jih vzamete s seboj v službo ali na izlet kot zdravo malico in prigrizek.

Vsebujejo pa zdrava superživila, ki jih telo potrebuje, da zadosti vsakodnevne potrebe po hranilih, med njimi tudi superživilo − Štajersko prekmursko bučno olje Slovenija, ki pa ga lahko kupite tudi v darilnem pakiranju − oglejte si katalog.

1. Mladi sir z bučnim oljem

Mladi.sir_1_Jeruzalem | Foto:

Sestavine:

Priprava:

Mladi sir narežemo na tanke rezine, solimo in popramo ter prelijemo s Štajersko prekmurskim bučnim oljem Slovenija. Okisamo po želji, okrasimo z baziliko.

Za še večji kulinarični užitek vas vabimo, da izberete tudi Olje iz bučnic in ptujskega lüka ali Olje iz bučnic in ptujskega česna.

2. Kislo zelje z bučnim oljem

Kislo.zelje_Jeruzalem | Foto:

Sestavine:

Priprava:

Kislo zelje speremo z vodo, korenček po želji nastrgamo na trakove ali narežemo, dodamo česen, kumino in prelijemo s Štajersko prekmurskim bučnim oljem Slovenija. Za še večji kulinarični užitek vas vabimo, da izberete tudi Olje iz bučnic in ptujskega lüka ali Olje iz bučnic in ptujskega česna.

3. Kuhano jajce v solati z bučnim oljem

Kuhano.jajce_Jeruzalem | Foto:

Sestavine:

Priprava:

Jajca narežemo na tanke kolobarje, lahko uporabimo rezalnik jajc na mrežico, da dobimo enakomerne in tanke rezine. Posolimo in popramo ter prelijemo s Štajersko prekmurskim bučnim oljem Slovenija in okrasimo po želji. Za še večji kulinarični užitek vas vabimo, da izberete tudi Olje iz bučnic in ptujskega lüka ali Olje iz bučnic in ptujskega česna.

4. Skuta z bučnim oljem in semeni (samostojna jed ali kot namaz)

Skutni.namaz_Jeruzalem | Foto:

Sestavine:

Priprava:

Sestavine zmešamo in prelijemo s Štajersko prekmurskim bučnim oljem Slovenija.

Za še večji kulinarični užitek vas vabimo, da izberete tudi Olje iz bučnic in ptujskega lüka ali Olje iz bučnic in ptujskega česna.

Ker pa se bliža čas obdarovanj, razmislite, če bi za letošnjo obdaritev svojih najbljižjih ali poslovnih partnerjev izbrali darilo, s katerim boste ogreli srce na drugačen način. Predvsem pa razvajali brbončice z izdelki Oljarne Središče Ob Dravi - JERUZALEM SAT v darilnem pakiranju. 

Kupi zdaj:

Štajersko prekmursko bučno olje Slovenija −10 odstotkov

Olje iz bučnic in ptujskega lüka  20 odstotkov

Olje iz bučnic in ptujskega česna 20 odstotkov

DSC1414 | Foto:

bučno olje JERUZALEM SAT
Trendi Darilo, s katerim boste ogreli srce in razvajali brbončice

Naročnik oglasnega sporočila je JERUZALEM SAT  OLJARNA IN MEŠALNICA SREDIŠČE, D. O. O.

 

Ne spreglejte