Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 10. 2019,
9.29

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča ENGROTUŠ

Foto: Engrotuš in Gettyimages

Natisni članek

advertorial popust živila Engrotuš Tuš

Sreda, 23. 10. 2019, 9.29

2 meseca, 2 tedna

Kako prihraniti pri nakupu živil in hrane?

Vsebino omogoča ENGROTUŠ

Foto: Engrotuš in Gettyimages

Radi prihranite pri nakupu? Niste edini. Če kupujete pametno in preudarno, lahko veliko prihranite, a ne na račun kakovosti. Kaj porečete na novico, da boste lahko kar tri mesece kupovali ceneje?

Engrotuš | Foto:

Do prazničnega decembra nas loči le še dober mesec, a pri Tušu so že radodarni. Za vas so namreč pripravili prav posebno ugodnost in presenečenje.

Po novem lahko izberete svojih 10 najljubših izdelkov v trgovinah ali franšizah Tuš in Tuš drogerijah ter jih več mesecev kupujete ugodneje.

Za kontekstualizacijo. Povprečna slovenska družina za hrano porabi 14,6 odstotka vseh stroškov gospodinjstva, kar nas uvršča nad evropsko povprečje. Povprečen Slovenec je lani za prehrano porabil 152 kilogramov sadja, 126 kilogramov žit, 117 kilogramov zelenjave, 93 kilogramov mesa, 67 kilogramov krompirja, 34 kilogramov belega sladkorja, 11 kilogramov jajc in kilogram medu. Za hrano potrošnik v povprečju nameni približno 1.400 evrov na leto, od tega okoli 350 evrov v gostinskih obratih.

Potrošniki večino denarja namenijo za nakupe živil, ki jih potem porabijo doma. Za to potrošnik ali en član gospodinjstva v povprečju nameni približno 1.050 evrov na leto, so ob svetovnem dnevu hrane, 16. oktobru, izračunali na statističnem uradu.

Številka je visoka, vsak cent pa se na naših denarnicah gotovo pozna. Pri Tušu lahko tako tri mesece kupujete ceneje. Svojih 10 izdelkov lahko izbirate med 150 izdelki priznanih blagovnih znamk.

Engrotuš | Foto: Engrotuš Foto: Engrotuš

Vseh 10 najljubših izdelkov lahko aktivirate naenkrat ali pa jih postopoma dodajate na seznam najljubših. Posamezne izdelke aktivirate na svoji kartici le enkrat, nato kupujete po akcijski ceni v vsem obdobju trajanja akcije. Akcija sicer traja od 4. 10. 2019 pa vse do 5. 1. 2020.

Kje izberete in aktivirate izdelke iz akcije mojih 10?

Svojih najljubših 10 izdelkov izberete iz kataloga Mojih 10, ki ga prejmete po pošti na dom oziroma poiščete v svoji najljubši trgovini ali franšizi Tuš oziroma v Tuš drogeriji. Ena možnost je, da izrežete kupone s popusti in jih skupaj s Tuš klub kartico pred nakupom predložite pri blagajni.

Izdelke Mojih 10 lahko pregledate tudi na tej povezavi. Prijavite se v uporabniški profil, nato pa svoje najljubše izdelke dodate v izbor in aktivirate, da lahko pri blagajni ob predložitvi Tuš klub kartice takoj koristite popuste nanje.

Deset izdelkov lahko izberete in aktivirate tudi v mobilni aplikaciji Tuš in na prodajnem mestu pri blagajni ob preložitvi Tuš klub kartice takoj začnete uporabljati ugodnosti.

Izdelek, ki ste jih že aktivirali, lahko kadarkoli preverite v svojem uporabniškem profilu, v mobilni aplikaciji ali pri blagajni.

Z aktivacijo enega kupona lahko uporabite popust za vse izdelke znamke Gorenjka in za vsa vina Quercus.

Nakupovanje | Foto:


Pomislite, kaj najpogosteje kupujete … So to mleko, kruh, meso in mesni izdelki, izdelki za osebno nego, pijače ali na primer kakšni lepotni priboljški? Pripravili smo predlog desetih izdelkov.


Engrotuš | Foto:

Ne spreglejte