Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 12. 2019,
13.56

Osveženo pred

11 mesecev, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

darilo pivo Pivovarna Laško Union Rundasekunda.si PR članek

Petek, 13. 12. 2019, 13.56

11 mesecev, 1 teden

Božiček, prinesi mi aparat za točeno pivo!

Oglasno sporočilo
rundasekunda

Si še vedno v iskanju popolnega božičnega darila? Naj ti namignemo: želja številnih letos je neverjetno hud aparat za točeno pivo, katerega nakup pri nas po novem omogoča Rundasekunda.si.

V udobju domačega doma ti aparat za točeno pivo pričara pravo barsko izkušnjo: kozarec ohlajenega, popolno natočenega piva. Izbiraš lahko med tremi vrstami naprav: THE SUB, THE SUB Compact in Blade. Razlikujejo se po barvi in velikosti sodčkov, ki jih hladijo. Blade ima na voljo 8-litrske, druga dva pa 2-litrske sodčke. Izbira barv naprav je pestra: od rdeče do bele, klasične črne, modro-sive, izvedbe Heineken edition, metalik rdeča ... Za vsak okus, za vsako kuhinjo, za vsako pisarno, za vsak prostor za druženje!

Aparat za točeno pivo je top darilo za partnerja, kolega ali sodelavca

rundasekunda | Foto:

Naroči ga sebi ali pa preseneti svoje bližnje! Vse lahko enostavno opraviš prek spleta na Rundasekunda.si, le v decembru pa te čakamo tudi v City parku v Ljubljani.

Kako začeti? Naročiš izbrani model aparata za točeno pivo in sodček piva. Po nakupu naprave je pred tabo pravo gurmansko testiranje različnih okusov sodčkov piva, ki se dobijo v prej omenjeni e-trgovini Runda sekunda. Imajo pestro izbiro in ves čas dobre akcije. Znamke, ki jih lahko kupite: Krups, Heineken, Kaltenhausen, Birra Moretti, Sol, Edelweiss, Tiger, Gösser ... Priporočamo, da imaš izbrani sodček predohlajen v hladilniku, pred uporabo pa ga na popolni dve stopinji Celzija ohladi aparat. Pivoljub nato ohlajeni kozarec le postavi pod kot 45 stopinj in z ročko na aparatu nalije zlato tekočino. Hitro in popolno!

Nad točenim pivom doma navdušene tudi ženske

rundasekunda | Foto: Nova dimenzija užitka doma je navdušila tudi nežnejše predstavnice, poglej si na Instagramu, kako je nad njim navdušena Adrijana Dimec!

Enostavno vstaneš med ogledom dobrega filma ali hude športne tekme in si natočiš točeno pivo. Hitro in popolno! Ko pridejo obiski, jih z navdušenjem postrežeš v hipu. Naprava je varčna in ne porabi veliko električne energije. Obenem ne zavzame veliko prostora. Čiščenje je enostavno oziroma ga skoraj ni, saj ima vsak novi sodček svojo cevko za točenje, kar zagotavlja dobro higieno.


Naročnik oglasne vsebine je PIVOVARNA LAŠKO UNION, D.O.O.

Ne spreglejte