Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 10. 2024,
17.54

Osveženo pred

2 uri, 25 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,19

Natisni članek

Natisni članek

nebesna znamenja astrologija horoskop tehtnica horoskop lev horoskop horoskop

Petek, 4. 10. 2024, 17.54

2 uri, 25 minut

Moški, rojeni v teh dveh znakih, so največji zapeljivci

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,19
par, zveza, ljubezen | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Nekateri moški so tako šarmantni, da se jim preprosto ni mogoče upreti. Praviloma so rojeni v enem od teh dveh nebesnih znamenj.

Lev

V znamenju leva se rojevajo kralji osvajanja. Brez prevelikega truda pritegujejo poglede povsod, kjer se pojavijo, saj izžarevajo samozavest in karizmo, ki osvaja brez besed. Moč levov je v njihovem obnašanju – vedno vedo, kako se postaviti, kako se urediti in kaj reči. Njihov nasmešek pogosto skriva rahlo drznost, ki vzbuja dodatno zanimanje, ta kombinacija samozavesti in skrivnostnosti pa sta ključ za njihov uspeh.

Ženske leve preprosto obožujejo, ker so radi v središču pozornosti, a niso sebični – svojim partnericam dajo občutek, da so tudi one del njihovega "kraljevskega" kroga. Romantični levi znajo poskrbeti, da njihov blišč partnerke ne zasenči, ampak ob njem tudi ona zasije.

Tehtnica

Moški, rojeni v znamenju tehtnice, so nedvomno najspretnejši v igri ljubezni in prefinjenega zapeljevanja. To znamenje obvlada popolno ravnovesje med šarmom in eleganco, z nasmehom in ljubeznivostjo pa zlahka osvaja srca. Tehtnica je nebesno znamenje, ki v vsakem trenutku ve, kako bo videti popolno – ta moški vas bo očaral s svojimi manirami, načinom govora in neverjetnim smislom za estetiko.

Ker tehtnice ljubijo ravnovesje, je ob teh moških vedno prijetno in lahkotno. Nikoli ne pretiravajo in ne pritiskajo, ampak je zapeljevanje preprosto v njihovi naravi. Osvojili vas bodo s subtilnimi komplimenti in globokimi pogovori, v katerih bodo pokazali zanimanje za vas.

Preverite svoj dnevni horoskop.

par, ljubezen, odnos
Trendi Ta znaka horoskopa sta pri izbiri partnerjev najmanj izbirčna
ženska, dekle
Trendi Nebesna znamenja, ki ne prenesejo nobene kritike
strah, skrivanje
Trendi Največji strahopetci so rojeni v teh znakih horoskopa
Ne spreglejte