Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
25. 11. 2017,
18.40

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

koncert didžej Alle Farben Hans Zimmer

Sobota, 25. 11. 2017, 18.40

6 let, 5 mesecev

Na akademiji so ga zavrnili, zdaj je uspešen didžej #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Berlinčan Frans Zimmer je didžej, precej bolj znan pod umetniškim imenom Alle Farben. Če vam njegovo ime vseeno ni znano, pa ste zagotovo že slišali katero od njegovih uspešnic - She moves, Bad ideas ali pa Please tell Rosie. Alle Farben bo 8. decembra mlade in mlade po srcu zabaval tudi v ljubljanskih Stožicah na Ritmu mladosti.

Preden je Frans Zimmer ustvaril nekaj izjemno priljubljenih hitov, je delal kot slaščičar in denar služil z doma narejenimi razglednicami. Želel je postati slikar, a so ga na umetniški akademiji zavrnili. Barv zato čustev zdaj ne izliva na papir, ampak o njih poje. V svet mešanja glasbe je vstopil leta 2009. Najprej je glasbo vrtel v manjših klubih in barih, velik preboj pa doživel leta 2012, ko je nastopil pred 30 tisoč ljudmi.

Od takrat se njegova kariera vzpenja. Le kdo si lansko poletje ni prepeval njegovih "slabih idej" ali se letos pozibaval ob "majhnem Hollywoodu". Eden njegovih največjih uspehov pa je bil remake pesmi Supergirl iz leta 2000. Na nemških lestvicah se je obdržala kar 48 tednov!

Njegov priljubljen berlinski klub je razvpiti Berghain

Čeprav zaradi nenehnih koncertov živi v letalih in hotelskih sobah, se vedno rad vrne v domači Berlin. "Če imam čas, rad obiščem klube, ampak to se ne zgodi pogosto," je povedal 32-letnik, ki se najraje zabava v Berghainu, enem najbolj priljubljenih berlinskih klubov. Tam ga nihče ne obravnava kot zvezdnika, ampak se lahko izgubi v množici. "Če grem v druge klube, me ljudje prepoznajo in se želijo z mano fotografirati. V Berghainu pa tega ne morejo, saj je fotografiranje prepovedano."

V prostem času rad kuha s prijatelji ali pomaga staršem v starinarnici. Najraje pa stoji na odru in množice ljudi razveseljuje s svojo glasbo.

Ne spreglejte