SiolNET. Trendi Glasba
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

McCartney: Ni bila kriva Yoko Ono

3

termometer

Po več kot štiridesetih letih od razpada Beatlov je Paul McCartney povedal, da je bil za razpad kriv Allen Klein, njihov novi menedžer, ki je nadomestil pokojnega Briana Epsteina.

Paul McCartney bo gost v oddaji Davida Frosta, ki bo na sporedu novembra, znane pa so že nekatere podrobnosti iz intervjuja, poroča Guardian. Med drugim naj bi McCartney povedal, da za razpad skupine ni bila kriva Yoko Ono, ki jo oboževalci skupine že desetletja krivijo za razpad največje skupine vseh časov. McCartney naj bi v intervjuju dejal, da brez Yoko Ono, ki je Lennonu predstavila avantgardo, ne bi bilo skladb, kot so Imagine in druge Lennonove skladbe. Čeprav je John morda zapustil skupino, ko je srečal Yoko, bi po McCartneyjevem mnenju skupino zapustil v vsakem primeru.

Glavni krivec za trenja v skupini naj bi bil Allen Klein, ki je po smrti Briana Epsteina leta 1967 prevzel vlogo menedžerja. Zaradi Kleina naj bi se McCartney začel prepirati s preostalimi tremi člani, namesto da bi se prepiral s Kleinom, pravi McCartney, ki dodaja, da je, ko gleda nazaj, zadovoljen, da so se razšli takrat, ko so se, saj so za seboj pustili lep glasbeni opus.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin