SiolNET. Trendi Glasba
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Jon Bon Jovi guverner?

1

termometer

Nekateri menijo, da namerava popularni pevec kandidirati za guvernerja države New Jersey.

Jon Bon Jovi naj bi, podobno kot je Arnold Schwarzenegger v Kaliforniji, kandidiral za guvernerja ameriške zvezne države New Jersey. Viri, ki to trdijo kot dokaz, da super-zvezdnik misli resno, navajajo dejstvo, da Bon Jovi ni prodal hiše v Red Banku (New Jersey), čeravno se je preselil v New York. Isti viri tudi navajajo, da se pevec prav zaradi tega, ker bi rad kandidiral, vse pogosteje in vse bolj aktivno udeležuje raznih dobrodelnih prireditev ameriške demokratske stranke. Pevec pa naj bi prav zaradi tega najel tudi PR-guruja Kena Sunshinea, ki sicer skrbi za javno podobo zvezdnikov, kot so: Ben Affleck, Leonardo DiCaprio, Jimmy Fallon, John Mayer, Justin Timberlake, Tyler Perry, kot tudi za medijsko komuniciranje nekaterih velikih političnih ustanov.

Bon Jovijev predstavnik za javnost je vse te namige zanikal in dejal, da je pevec obdržal hišo le zaradi tega, ker mu gre njegov "vsakdanji posel" tako dobro. Res pa je, da v tem sporočilu nikoli ni povsem jasno dejal, da Jon Bon Jovi ne bo kandidiral.

Medtem pa iz Avstralije prihajajo novice, da je publika v nekaj minutah razgrabila vstopnice za samo štiri njihove tamkajšnje koncerte, ki bodo januarja. Bon Jovi naj bi dodali le še en avstralski koncert v okviru turneje za njihov deseti album Lost Highway.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin