Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 11. 2012,
12.33

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 5. 11. 2012, 12.33

8 let, 5 mesecev

VIDEO: Premiera novega videospota Mance Špik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Manca Špik je dva meseca po izdaji prvega albuma izstrelila tudi sveži videospot za pesem Ljubezenska puščica. Ekskluzivno samo na naši spletni strani.

Že ob septembrskem izidu albuma Iz prve roke je Manca napovedala tudi skorajšnjo izdajo novega videospota. Obljubo je uresničila slaba dva meseca od izdaje prvega singla s plošče, ki nosi naslov Ljubezenska puščica. Ob pomoči dveh mladih igralcev, vsem dobro poznanega Domna Valiča in mlade obetavne igralke Tanje Ravljen, je oživela čudovita ljubezenska zgodbo o vzponih in padcih mladega para, Manca pa je prevzela vlogo pripovedovalke.

Pevka se je pri ekranizaciji pesmi Ljubezenska puščica, za katero je glasbo napisala kar sama, obrnila k preverjeni produkcijski hiši Mediaspot, ki deluje pod taktirko izkušenega režiserja Perice Rai. Iz praktičnih razlogov so tako v preteklem mesecu posneli kar dva videospota hkrati, poleg predstavljenega še videospot za nosilno pesem z albuma Iz prve roke, ki bo izšel spomladi 2013.

Izredno prepričljivi prizori

"Snemali smo prav v hollywoodskem stilu. Ko sem prišla odigrat nekaj kadrov, v katerih večinoma pojem, je bila glavna ljubezenska zgodba mladega para že posneta. Prav tako sem prvič izkusila pritisk snemanja dveh videospotov hkrati in prav ustrezalo mi je, da nisem bila v ospredju pri obeh snemanjih, saj bi bilo prenaporno. Po videnem sodeč sta igralca svoje delo opravila fenomenalno, absolutno prepričljivo in s strastjo. V zgodbo, ki povsem nezapleteno niza epizode iz ljubezenskega življenja običajnega para, sta vlila svoje srce in dušo in mislim, da so nastali eni izmed najbolj prepričljivih prizorov v domačih spotih. Tako dobre igre že dolgo nisem videla in predlagam, da se prepričate še sami," se je o končnem izdelku razgovorila Manca Špik. Sicer je bilo iztekajoče se leto za Manco eno najbolj napornih, saj se je poleg izdaje albuma posvečala tudi številnim drugim projektom. Takšne obremenitve pevka, kot pravi sama, v prihajajočem letu ne bi več zdržala: "Psihično se že pripravljam na naporen in z nastopi napolnjen december. Takoj po silvestrskem nastopu se odpravljam na vsakoletni januarski dopust. Odhajam v Pariz, pot pa me bo verjetno zanesla tudi v tople kraje. Močno upam, da bo prihodnje leto bolj umirjeno in da bom lahko malce zadihala. Spomladi vas bom presenetila z novim videospotom, kjer bom ponovno v prvem planu. Naj vam zaupam le en detajl – mokra bom kot cucek."

Ne spreglejte