Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 7. 2012,
12.26

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 9. 7. 2012, 12.26

8 let, 5 mesecev

Tisoč koncertnih vstopnic za zdravstveno osebje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
George Michael, ki je zaradi težje oblike pljučnice novembra lani na Dunaju prekinil turnejo, je zdravstvenemu osebju bolnišnice v zahvalo za zdravljenje podaril 1.000 vstopnic za svoj koncert.

Britanski glasbenik George Michael je novembra lani tik pred nastopom v dunajski Stadthalle zbolel za hudo obliko pljučnice, bil zaradi nje celo v smrtni nevarnosti in zato primoran prekiniti turnejo Symphonica. Po enomesečnem okrevanju v dunajski bolnišnici se je odločil, da se zdravstvenemu osebju zahvali na prav poseben način. Podaril je 1.000 vstopnic za svoj koncert, ki ga v avstrijski metropoli pričakujejo 4. septembra letos. Vodstvo Splošne bolnišnice Dunaj bo 300 vstopnic razdelilo med zdravnike, medicinske sestre, varnostnike in čistilke, preostalih 700 pa bodo prodali in denar namenili za raziskave na področju akutne odpovedi pljuč.

"Rad bi izkoristil priložnost ter se zahvalil vsem zdravnikom in medicinskim sestram, ki so mi rešili življenje in tako dobro skrbeli zame, prav tako tudi svojim oboževalcem, prijateljem in družini za njihovo ljubezen in podporo. Zelo se že veselim, da vas bom videl," je glasbenik, ki bo odpovedane koncerte nadoknadil letošnjo jesen, sporočil iz Londona. Poleg Avstrije bo gostoval še na Nizozemskem, v Franciji in Veliki Britaniji.

Ne spreglejte