Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 10. 2022,
21.34

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,68

Natisni članek

TikTok

Četrtek, 27. 10. 2022, 21.34

1 leto, 6 mesecev

Skoraj leto dni se je pretvarjal, da je mrtev, in dobil vlogo v priljubljeni seriji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,68
Josh Nalley | Foto zajem zaslona/TikTok

Foto: zajem zaslona/TikTok

Čeprav nima prav nobenih igralskih izkušenj, je Američan tako dobro oponašal truplo, da je dobil vlogo v seriji Na kraju zločina.

Josh Nalley iz ameriške zvezne države Kentucky se lahko pohvali s prav posebnim dosežkom. Potem ko je 321 dni zapored na TikToku objavljal posnetke, na katerih se je pretvarjal, da je mrtev, se mu je uresničila želja, da bi nastopil v priljubljeni forenzični seriji Na kraju zločina: Las Vegas (CSI: Las Vegas). Jasno, dobil je vlogo mrtveca.

@living_dead_josh Tune in to the Season 2 premiere September 29th @csicbs #csivegas #cbs #dreamcometrue #goals #fyp #foryoupage ♬ Who Are You - The Who

"Dobil sem sporočilo iz TV-hiše CBS, da so me videli na TikToku in da bi mi radi ponudili vlogo," je Nalley povedal za lokalni časopis Courier Journal.

Ponudba ni bila povsem naključna, 42-letnik je namreč ob posnetkih, ki jih je objavljal na TikToku, filmske in TV-producente pozival, naj mu dodelijo vlogo "nežive osebe". Videe je snemal na najrazličnejših lokacijah, mrtvaške poze pa ni kaj preveč spreminjal.

@living_dead_josh #healthadepopit #fyp #foryoupage ♬ School Rooftop (Intro) [Slowed Down Version] - hisohkah & WMD

"Ne maram govoriti v kamero, zlahka pa ležim in se pretvarjam, da sem mrtev," je izjavil za Courier Journal, "sčasoma sem še napredoval in sem v tem vse boljši. Na zgodnejših posnetkih se včasih vidi, da diham, in umetna kri je videti res umetno. Sčasoma sem jo prenehal uporabljati, prav tako pa sem se naučil zadržati dihanje."

@living_dead_josh #CheetosReaperReactions #fyp #foryoupage ♬ Break My Stride - Chateau Pop

 

Tudi med snemanjem serije mu ni uspelo v prvem poskusu, ampak so morali prizor nekajkrat ponoviti: "V žepu sem imel telefon, ki sem ga pozabil ugasniti, in seveda me je ravno takrat klical neki telefonski prodajalec. To je bilo kar nerodno."

 

Ne spreglejte