Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 12. 2019,
8.39

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

prazniki prazniki NEO Telekom Slovenije advertorial

Petek, 13. 12. 2019, 8.39

2 meseca, 2 tedna

Najlepši božični filmi, ki jih ne smete zamuditi

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Bližamo se vrhuncu prazničnega decembrskega dogajanja, ki ga lahko dodatno popestrimo tudi z najboljšimi božičnimi vsebinami. Ste pripravljeni na pravo dozo romantike, čarobnosti in uresničenih želja? Čas je za pravi božični maraton.

Pisma Sv. Nikolaju | Foto:

Zdaj ali nikoli: prihaja obdobje pravljičnih junakov, neverjetnih zapletov, prazničnih kuharskih oddaj in legendarne glasbe, ki se je nikoli ne moremo naveličati.

Najboljši božični filmi

Izbrali smo pet svojih najljubših TV-vsebin, ki smo jih na televiziji NEO našli z glasovnim ukazom.

Kako se izogniti božiču: legendarna komedija prikazuje, kako se je pravzaprav težko izogniti božiču. Čeprav se zakonca Krank odločita, da bosta preskočila božične praznike in vse, kar je z njimi povezano, jima načrte prekriža hčerka, ki se napove na obisku.

Počitnice: dve ženski, popolni neznanki, obe razočarani v ljubezni, se prek spleta odločita, da bosta zamenjali dom. V želji, da bi zbežali svojim ljubezenskim travmam, se vsaka v svojem novem okolju znajde sredi čisto nove ljubezenske zgodbe.

Arthur Božiček: na severnem tečaju se na božično noč zgodi velika napaka – darilo enega otroka ostane nedostavljeno. Božičkov najmlajši sin Arthur uporabi očetovo najnovejšo tehnologijo za nujno misijo in nepozabna božična pustolovščina se prične.

Arthur Božiček | Foto: IMDb Foto: IMDb

Pisma sv. Nikolaju: drobna naključja in kanček božičnega čudeža združijo usode različnih ljudi v nepozabno zgodbo o upanju in ljubezni. Razočarani policist se skuša pobotati z odtujeno družino, radijski voditelj s pomočjo navihanega sina išče novo ljubezen, bahač v Božičkovem kostumu lovi mladega tatiča, poslovnež pa priskoči na pomoč osiroteli deklici.

Domači božič: Maddie se odpravi v rodni kraj, tam pa naleti na nekdanjega fanta iz srednje šole Carterja in med odpiranjem starih ran se med njima hitro nakopičijo čustvene napetosti. Vendar sta po spletu okoliščin prisiljena skupaj organizirati božični ples v krajevni srednji šoli.

neo božič | Foto: Še lažje do božičnih vsebin

Božičnih vsebin na televiziji je vsak dan več in težko poiščemo tisto pravo. S televizijo NEO si boste lažje pričarali pristno božično vzdušje, z enim ukazom na enem mestu boste namreč dostopali do vseh prazničnih vsebin.

Z glasovnim ukazom "božič" se vam bodo namreč na zaslonu vašega televizorja izpisale vse z božičem povezane vsebine – tako tiste, ki jih najdete znotraj rednega programa, kot tiste, ki so v ponudbi videoteke. Poleg tega pa boste lahko tudi takoj dostopali do svojih najljubših božičnih pesmi na kanalu YouTube. Zabava je torej zagotovljena.

božič peka kuhanje | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Naj zadiši po božiču

Praznično pa ne bo samo ob gledanju filmov. Ulovite še zadnje trenutke, da spoznate kakšen nov praznični recept po predlogu največjih kuharskih mojstrov.

Kaj bo letos pripravil Jamie Oliver? Kakšne so tri božične torte po Nigellinem receptu? Nigella vam bo pokazala tudi, kako pripravite pravo italijansko božično gostijo.

Bi se radi še za nekaj dni izognili praznični evforiji?

Preklopite na šport in uživajte v najljubših zimskih športih. V St. Moritzu se bodo ženske najprej pomerile v superveleslalomu, nato pa še v paralelnem slalomu. Moški pa bodo evropski del tekmovanj nadaljevali v Val d'Isereu, najprej v veleslalomu, v nedeljo pa v slalomu.

Skakalce v soboto najprej čaka ekipna preizkušnja, v nedeljo pa še posamična. Druga tekmovalna preizkušnja sezone pa čaka tudi ženske reprezentantke, ki se bodo pomerile v nemškem Klingenthalu.

Ne zamudite tudi tekmovanja v biatlonu, nordijskem teku in smučanju prostega sloga.

Ste zamudili svojo najljubšo vsebino?

Nič za to, če ne boste doma ravno takrat, ko bo na sporedu vaša najljubša nanizanka. NEO vam pri tem lahko pomaga na dva načina: najprej z možnostjo ogleda nazaj, po novem pa tudi s snemalnikom. Ob svojem prvem rojstnem dnevu je namreč NEO še naprednejši in bolj po meri vaših želja.

Snemalnik NEO vam namreč omogoča, da svoje najljubše vsebine shranite v svojo knjižico do 30 dni in si jih ogledate, ko imate čas.

Ne spreglejte