Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 9. 2011,
9.23

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 13. 9. 2011, 9.23

8 let

Madonna: Ocenjujte film, ne mene

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Madonna, ki v Torontu predstavlja film W. E., je povedala, da nima nič proti kritiki na račun svojih režiserskih sposobnosti, če je le namenjena filmu in ne njej sami.

Novinarjem na filmskem festivalu v Torontu je povedala, da si je morala svoj glasbeni ugled prislužiti, kar pričakuje tudi za svojo režisersko kariero. "Enak pritisk sem čutila na začetku glasbene poti. Bila sem nervozna in nisem vedela, kaj pričakovati, prav tako pa tudi ljudje okrog mene."

Film o slavnem razmerju med britanskim kraljem Edwardom VIII. in ameriško ločenko Wallis Simpson so kritiki ocenili kot vizualno osupljiv, vendar s pomanjkljivim fokusom in obremenjen s šibko igro. Abbie Cornish igra mlado Newyorčanko, ki postane obsedena z zakonsko zvezo kralja Edvarda VIII in Wallis Simpson, ki jo igra Andrea Riseborough.

"Lahko vidim, kdaj ljudje ocenjujejo moj film, kdaj pa mojo osebnost. Dokler kritika ostaja vezana na film, mi ni vseeno," je na vprašanje, ali so jo filmske kritike ganile, odgovorila Madonna. Med filmskimi kritikami je bila najostrejša v britanskem Guardianu, ki je filmu namenil samo eno zvezdico od petih, Daily Telegraph pa ga je ocenil tremi zvezdicami.

Clooney očaral Toronto

George Clooney je gledalce in kritike v Torontu očaral z vlogo družinskega očeta v filmu >Potomci (The Descendants) režiserja Alexandra Payna, ki je režiral z oskarjem nagrajen film Stranpoti (Sideways). V Potomcih Clooney pretanjeno igra očeta, ki mora znova povezati družino, potem ko njegova žena doživi nesrečo.

Film je eden od težko pričakovanih na letošnjem Torontu, Clooney pa se je na rdeči preprogi in novinarski konferenci izkazal z manjvrednostnimi pripombami na svoj račun, šarmom in šalami.

Ne spreglejte