Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
27. 2. 2018,
16.31

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68

Natisni članek

oskarji podelitev rdeča preproga podeljevalci

Torek, 27. 2. 2018, 16.31

6 let, 1 mesec

Bližajo se oskarji! Preverite, kdo bo med slavnimi podeljevalci.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68
Sandra Bullock oskarji | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Konec tedna, ki je pred nami, bodo vse oči uprte v Los Angeles, kjer se bo odvila jubilejna, že 90. podelitev najbolj prestižnih nagrad v filmski industriji – oskarjev. Prireditev bo vodil vedno zabavni Jimmy Kimmel, na odru pa se bo v vlogi podeljevalcev zvrstilo kar nekaj zvenečih imen Hollywooda.

Ena od podeljevalk, ki je bodo številni letos še posebej veseli, je zagotovo igralka Sandra Bullock, ki se je po letu 2010, ko je tudi sama prejela zlati kipec, prireditve le redko udeleževala. Poleg nje se bodo v nedeljo kot podeljevalci na odru dvorane The Dolby Theatre zvrstili še Emily Blunt, Nicole Kidman, Helen Mirren, Ashley Judd, Matthew McConaughey, Jodie Foster, Christopher Walken, Lupita Nyong’o in številni drugi.

Že ta vikend bodo najuspešnejšim v filmski industriji znova podeljevali zlate kipce. | Foto: Getty Images Že ta vikend bodo najuspešnejšim v filmski industriji znova podeljevali zlate kipce. Foto: Getty Images Na vrsti še zadnja pomerjanja glamuroznih oblek

Enako pomembno kot to, kdo bo slavil v posamičnih kategorijah – nominirance si lahko še enkrat preberete tukaj – pa je vprašanje, kakšne večerne toalete bodo znani izbrali tokrat. Rdeča preproga oskarjev med modnimi poznavalci namreč velja za najbolj pomembno in najbolj glamurozno. Čeprav so slavni pod drobnogledom tudi na podelitvi emmyjev, grammyjev in drugih pomembnih nagrad, pa so ravno oskarji tisti, ki se večini opazovalcev najbolj vtisnejo v spomin.

Letos rdeča preproga in zlat kipec tudi za navadne smrtnike

So pa v studiih Walt Disneya v Hollywoodu tokrat pripravili posebnost – razgrnili so rdečo preprogo in na njo postavili čisto pravega zlatega oskarja. Tako se bodo lahko od včeraj pa vse do prireditve v nedeljo obiskovalci njihovih studiev tudi sami sprehodili po rdeči preprogi in se fotografirali s prestižnim kipcem.

Ne spreglejte