Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
31. 5. 2013,
15.00

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Petek, 31. 5. 2013, 15.00

8 let

10. oddaja: Nina Osenar in Miha Brajnik se poslavljata

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Za nami je zadnja oddaja Moj dragi zmore v pomladni sezoni, katere zmagovalca sta postala Nina in Blaž.

Zakaj sta se odločila za prijavo v oddajo Moj dragi zmore? Že pred časom sva oddajo gledala na nemški televiziji. Takrat sva se pogovarjala, če bi midva zmogla. Ko sva izvedela, da oddaja prihaja v Slovenijo, nisva dolgo premišljevala, ali naj se prijaviva, saj nama je bil koncept oddaje zelo všeč.

Nina, kakšna je bila vaša taktika pri stavah? O taktiki pred oddajo nisem razmišljala. Ker sva v Blažem že kar nekaj časa skupaj, sem vedela, na katerih področjih se lahko izkaže in na katerih lahko pogori. Zato sem stavila predvsem pri fizičnih nalogah, kjer se je tudi dobro odrezal.

Blaž, katera naloga vam je bila najtežja in zakaj? Vesel sem, da me Nina pozna tako dobro in ve, katera so moja dobra področja. Zato mi nalog, ki so se mi zdele težke, ni bilo treba opravljati. Zagotovo bi se drugače končalo, če bi moral opravljati izzive, pri katerih je potreben dober spomin.

Kako bosta porabila denar? Nekaj malega bova porabila za dopust, preostanek pa bo šel na kupček za lastno streho nad glavo.

Ali je igra kako vplivala na vajin odnos in na videnje drug drugega? Z nastopom v oddaji sva dokazala, da se kar dobro poznava in da s skupnimi močmi zmoreva vse.

Se je v kateri igri vaš dragi posebej dobro izkazal ali vas razočaral? Obe nalogi, ki ju je opravljal, je opravil z odliko. Verjamem pa, da je imel tudi še kar nekaj rezerve, predvsem v finalnem izzivu. Dokazal je, da njegove mišice še niso pozabile davnih gimnastičnih dni.

Je partnerica morda preveč pričakovala, ste morda jezni, da vas je preveč namučila? Na srečo je Nina stavila samo pri izzivih, ki so mi bili pisani na kožo. Pri obeh izzivih, ki sem jih opravljal, stave niso bile previsoke, tako da sem lahko izziva odlično opravil.

Ne spreglejte