SiolNET. Trendi Film in TV
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Toby Kebbell bo zlobni Doktor Doom

2

termometer

Potem ko so v prihajajočih Fantastičnih štirih razdelili glavne vloge superjunakov, je zdaj znano tudi, kdo bo nastopil kot glavni zlikovec. V lik zlobnega Doktorja Dooma se bo vživel Toby Kebbell.

Kebbell bo kot Victor von Doom/Doktor Doom sive lase povzročal Milesu Tellerju (Reed Richards/Gospod Fantastični), Michaelu B. Jordanu (Johnny Storm/Človeška bakla), Kate Mari (Sue Storm/Nevidna ženska) in Jamieju Bellu (Ben Grimm/Stvor).

Znanstvenofantastični spektakel bo v rokah režiserja Josha Tranka. Scenarij zanj je na novo spisal Simon Kinberg, ki je popravil originalni scenarij Jeremyja Slaterja. Liki, ki si jih je v zgodnjih 60. letih 20. stoletja za Marvel zamislil stripovski genij Stan Lee, bodo mlajši kot v stripovskem originalu.

Kdo sploh je Victor von Doom? Gre za aristokrata, ki je potomec Vlada Tepesa, bolj znanega pod imenom Drakula. Vpleten je v isti znanstveni program kot Reed Richards in je eden ključnih elementov pri nesreči, ki četverico običajnih ljudi spremeni v junake s supermočmi, t. i. Fantastične štiri.

Ali se bo Kebbell odrezal bolje, kot se je Julian McMahon, ki je kot Doktor Doom nastopil v prvem filmu o Fantastičnih štirih leta 2005 (in njegovem nadaljevanju Vzponu Srebrnega deskarja leta 2007), bomo videli 19. junija prihodnje leto, ko bo Trankova različica dočakala svetovno premiero.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin