SiolNET. Trendi Film in TV
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Spoznajte vrhunsko igralsko ekipo!

Oglasno sporočilo

Miha Rodman naznanja animirani hit Angry Birds FIlm, ob njem pa so še Peter Poles, Štefan Kušar, Mojca Funkl, Sebastijan Cavazza, Primož Pirnat in mnogi drugi!

Manj kot teden dni nas ločuje od začetka domače (in svetovne) kino distribucije težko pričakovanega animiranega superhita leta Angry Birds Film. Gre za film, ki je združil do zdaj najboljšo igralsko ekipo za sinhronizacijo animiranega filma. Na čelu resnično vrhunske zasedbe so Peter Poles, Miha Rodman, Štefan Kušar, Mojca Funkl, Sebastijan Cavazza, Primož Pirnat, Andrej Murenc in Nina Ivanič, pridružili pa so se jim še Lucija Grm, Filip Klančnik, Glorija Forjan, Uroš Buh, Ambrož Kvartič, Matevž Müller, Rok Kunaver, Srdjan Milovanović in še mnogi drugi. Pod spretno režijsko taktirko Jerneja Kuntnerja iz Studia Ritem prihaja ena najprivlačnejših sinhronizacij zadnjih 15 let. Ob tej priložnosti je Miha Rodman posnel pozdravno sporočilo za gledalce in oboževalce Angry Birds Filma, predstavljamo pa vam tudi prvi dostopni sinhronizirani prizor iz prihajajočega animiranega superhita.

Angry Birds Film temelji na izjemno priljubljeni videoigri, ki je nastala decembra 2009 in je od takrat doživela pravo eksplozijo ter se razširila z mobilnih naprav na igralne konzole in osebne računalnike. Igra je do danes zabeležila več kot tri milijarde prenosov na vseh platformah, kjer je dostopna, in tako podrla vse rekorde v zgodovini brezplačnih iger, zato velja za največjo uspešnico vseh časov na področju mobilnih aplikacij.

Angry Birds Film je režijski prvenec Claya Kaytisa in Fergala Reillyja. Scenarij je napisal Jon Vitt, dobitnik prestižne nagrade emmy.

Animirani superhit Angry Birds Film bo v domačih kinematografih na sporedu od 12. 5., do takrat pa lahko uživate v pozdravnem sporočilu Miha Rodmana, prvem dostopnem sinhroniziranem prizoru iz filma in izvrstnem kino napovedniku.

Pozdravno sporočilo Miha Rodmana in prizor iz filma:

Kino napovednik (sinhroniziran):

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin