Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
12. 2. 2019,
12.29

Osveženo pred

5 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,70

1

Natisni članek

Planet TV tekmovalni šov

Torek, 12. 2. 2019, 12.29

5 let

Se še spominjate Iger brez meja?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,70

1

Tekmovanje | V športno obarvanem tekmovalnem šovu Fittest Family (Nepremagljivi) se bodo štiričlanske družine med seboj borile v različnih športnih izzivih. | Foto Getty Images

V športno obarvanem tekmovalnem šovu Fittest Family (Nepremagljivi) se bodo štiričlanske družine med seboj borile v različnih športnih izzivih.

Foto: Getty Images

Televizijska oddaja, ki so jo evropske televizije predvajale najprej med leti 1965 in 1982 ter nato med leti 1988 in 1999, je presegla vsa pričakovanja gledanosti. V njej so sodelovale različne evropske države, tudi Slovenija, ki so se v oddajah spopadale v različnih športnih igrah. Leta kasneje je Irce znova obnorel športno obarvan tekmovalni šov, ki zdaj prihaja tudi k nam, na Planet TV.

Gre za tekmovalno oddajo z imenom The Fittest Family - Nepremagljivi, kjer se med sabo sicer ne spopadajo različne države, kot so se v nadvse priljubljenih Igrah brez meja, temveč družine. Iz epizode v epizodo se spoprijemajo z različnimi športnimi izzivi, nad njimi pa bedijo in jih motivirajo izkušeni športniki.

Enega od predstavitvenih videov irske različice šova si lahko ogledate spodaj.

Na Irskem je bila oddaja prvič predvajana leta 2014 in je doživela tako velik uspeh, da so posneli šest sezon - v zadnji je sodelovalo kar 20 irskih družin. Kmalu po prvem predvajanju leta 2014 je bil športno obarvan družinski tekmovalni šov opažen tudi zunaj državnih meja, zanj so se začele zanimati tudi druge države.

Med drugim ga trenutno snemajo tudi v Nemčiji, vsak čas pa se bo boj za najbolj športno, močno in vztrajno družino začel tudi pri nas, na Planetu.

Prijave so odprte, zato nikar ne oklevajte in svojo fit družino prijavite že zdaj. | Foto: Prijave so odprte, zato nikar ne oklevajte in svojo fit družino prijavite že zdaj.

Slovenske fit družine, ki bodo sodelovale v šovu, bo vodil Marko Potrč, ki je tudi sam izredno predan športu in zdravemu načinu življenja. Slovensko ime tekmovalnega šova je Nepremagljivi, v njem pa bosta na preizkušnjo postavljena tako fizična pripravljenost kot ekipni duh. Če želite biti del svetovno priljubljenega športnega tekmovalnega šova, ki bo nastajal v sodelovanju s hrvaško televizijo RTL - pri naših južnih sosedih bo nad družinami bedela znana igralka in voditeljica Doris Pinčić Rogoznica - morate le sestaviti štiričlansko družinsko ekipo in se prijaviti na najbolj športno družinsko preizkušnjo.

Prijavnico izpolnite TUKAJ! Za dodatne informacije lahko pokličete Službo za odnose z javnostmi na telefonsko številko 01 473 01 66 ali pošljete e-pošto na pr@planet-tv.si.
Ne spreglejte