Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
31. 7. 2019,
20.45

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

Natisni članek

zgodovina dramska serija TV-serija Epic Drama TV Telekoma Slovenije

Sreda, 31. 7. 2019, 20.45

4 leta, 6 mesecev

Avgust na Epic Drama

Revolucija trka na vrata Versaillesa

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06
Avgust na Epic Drama | Tretja sezona serije Versailles nam bo postregla s sklepnim delom pripovedi o življenju kralja Ludvika XVI. | Foto Benijay Rights

Tretja sezona serije Versailles nam bo postregla s sklepnim delom pripovedi o življenju kralja Ludvika XVI.

Foto: Benijay Rights

Na TV-programu Epic Drama domujejo najboljše in najbolj epske zgodovinske dramske serije. Preverite, katere vrhunske vsebine bomo na njem lahko spremljali avgusta.

Avgust na Viasat History
Trendi Sezona skrivnosti in največje prelomnice 2. svetovne vojne
Versailles

Premierno od nedelje, 4. avgusta, ob 21. uri. │ Sezona: 3. │ Št. epizod: 10 x 60 min. │ Foto: Benijay Rights | Foto: Premierno od nedelje, 4. avgusta, ob 21. uri. │ Sezona: 3. │ Št. epizod: 10 x 60 min. │ Foto: Benijay Rights

Igralski zasedbi serije Versailles se bodo v tretji sezoni pridružili trije novi navdušujoči igralski obrazi – Anthony Flanagen, Jenny Platt in Matthew McNulty. Ti bodo odigrali ključne vloge v sklepnem delu pripovedi o življenju kralja Ludvika XVI.

Ludvik XIV. je našel rešitev za škandal s strupi in dobil vojno z Nizozemsko. Zdi se, da nič ne more ustaviti njegovih strašnih ambicij po širitvi kraljestva in prevladi nad vso Evropo, toda vsake sanje imajo svojo ceno.

Avgust na Epic Drama | Foto: Jeza ljudstva narašča, saj ne želijo financirati kraljeve razsipnosti. Revolucija trka na vrata, Versailles ni varen in pred kraljem so novi izzivi.

Madame de Maintenon napelje Ludvika k vzpostavitvi absolutizma, kar zaneti konflikte na dvoru. Kmalu kralj ne more več trpeti čedalje večjega upora ljudstva, protestantov in celo samega papeža.

Medtem Phillippova preiskava skrivnostnega zapornika z železno masko povzroči neznano grožnjo za kralja.

Avgust na Viasat Nature
Trendi Vabljeni na potepanje po čarobni deželi Oz
Murdochove skrivnosti

Premierno vsak dan med tednom od ponedeljka, 5. avgusta, ob 20. uri. │ Sezona: 5. │ Št. epizod: 13 x 60 min. │ Foto: ITV Global

 | Foto: Premierno vsak dan med tednom od ponedeljka, 5. avgusta, ob 20. uri. │ Sezona: 5. │ Št. epizod: 13 x 60 min. │ Foto: ITV Global

V peti sezoni serije Murdochove skrivnosti bomo spoznali nove zanimive like, osnovane na resničnih izumiteljih in inovatorjih. Tokrat se bo Murdoch podal v nov svet inovacij in preiskovanja umorov s svojima idoloma Alexandrom Grahamom Bellom in Henryjem Fordom.

Med zapletenimi preiskavami v tej sezoni velja izpostaviti naslednje: Murdoch mora postopati previdno, ko napadejo protestantskega policista, za napadom pa najverjetneje stojijo katoliški nasprotniki.

Murdoch se znajde v družbi ambicioznega romanopisca Jacka Londona, uspešnega industrialca Henryja Forda in celo anarhistov, ko se vtihotapi v skupino, ki jo vodi voditeljica delavskega sindikata Emma Goldman.

Avgust na Epic Drama | Foto: Medtem se inšpektor Brackenreid utaplja v svoji osebni drami, medtem ko skupaj z Murdochom preiskujeta primer poskusa umora svetovno znane operne dive.

Pozneje je Murdochovo zasebno življenje prerojeno, saj odkrije, da njegova nekdanja ljubezen Anna Fulford deluje v Torontu pod psevdonimom, toda njunemu razmerju še vedno grozi kriminalna združba Black Hand.

Sezona se konča s prehodom v 20. stoletje in z vprašanji o prihodnosti, ki jih odpira primer domnevnega potnika skozi čas.

Bo Brackenreid sprejel novo vlogo v Ottawi in zapustil oddelek, se bo profesionalen odnos med Crabtreejem in dr. Grace prelevil v osebnega in kaj čaka Murdocha v prihodnosti?

Avgust na Viasat Explore
Trendi Druga sezona avtomehaničnih čudežev
Maraton skrivnosti

Vsako nedeljo od 4. avgusta ob 6.35. │ Foto: ITV Global | Foto: Vsako nedeljo od 4. avgusta ob 6.35. │ Foto: ITV Global

Na programu Epic Drama apetit za kriminalne drame ne pozna meja. V avgustu so vse nedelje prihranili za Frankie, Phryne in Williama.

Namestite se v naslanjače, sprostite se in uživajte ob najnovejših preiskovalnih dogodivščinah njihovih priljubljenih detektivov iz TV-serij Frankie Drake, Detektivka Fisherjeva in Murdochove skrivnosti.

Filmi o morskih plovilih
Trendi Filmsko potapljanje ladjic, jadrnic in podmornic

Napovednik tretje sezone serije Versailles:

Španske serije v videoteki Pickbox NOW
Trendi Vrhunske španske serije, ki niso telenovele

Program Epic Drama je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 251, program Epic Drama HD pa na programskem mestu 252.*

Prvi je vključen v programski opciji STANDARD in MEGA HD, drugi v programsko opcijo MEGA HD, oba programa pa omogočata funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored programa Epic Drama.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte