O Hughu Hefnerju bodo posneli film, igral ga bo Jared Leto

Slab teden po smrti Hugha Hefnerja smo že dočakali napoved o snemanju biografskega filma o njem. Očeta Playboya bo upodobil zvezdnik Jared Leto.

Hugha Hefnerja bo v biografskem filmu upodobil Jared Leto.
Hugha Hefnerja bo v biografskem filmu upodobil Jared Leto. Foto: Getty Images

"Jared je moj dober prijatelj," je ob napovedi snemanja filma o Hughu Hefnerju za Hollywood Reporter dejal Brett Ratner, ki bo film režiral. "Ko je izvedel, da sem lastnik pravic za Hefnerjevo zgodbo, mi je dejal: 'Hočem ga igrati. Hočem ga razumeti.' In prepričan sem, da je Jared tega sposoben, saj je trenutno eden največjih igralcev."

Film, ki ga načrtujejo že deset let

Filmski projekt je trenutno v zgodnji fazi razvoja, še poroča Hollywood Reporter, čeprav Ratner snemanje biografije Hugha Hefnerja načrtuje že deset let. Pred leti se je celo govorilo, da naj bi Hefnerja igral Robert Downey Jr., pozneje pa je režiserjeva prva izbira postal Leto.

Aprila letos sta se Ratner in Leto mudila v Playboyevi graščini, je še povedal režiser, ker je želel Hefnerju predstaviti igralca. A Hef je bil takrat že slabega zdravja in ni sprejemal gostov, Ratner pa je z napovedjo filma očitno počakal na pravi trenutek, da bo novica kar se da udarna.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano