Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 11. 2017,
10.48

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,30

1

Natisni članek

Charlie Sheen Corey Haim spolna zloraba spolno nasilje posilstvo

Četrtek, 9. 11. 2017, 10.48

6 let, 5 mesecev

Nadlegoval naj bi tudi Steven Seagal

Nov škandal: Charlie Sheen posilil otroškega zvezdnika? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,30

1

Charlie Sheen | Foto Reuters

Foto: Reuters

Po vrsti obtožb o spolnem nadlegovanju in spolnih napadih v Hollywoodu se je pojavila še ena - igralec Charlie Sheen naj bi posilil otroškega zvezdnika Coreyja Haima, ko je imel ta le 13 let. Haim je leta 2010 umrl zaradi prevelikega odmerka drog. Nadlegoval naj bi tudi Steven Seagal.

Charlie Sheen je Coreyja Haima posilil leta 1986 na snemanju filma Lucas, piše ameriški tabloid National Enquirer, ki se sklicuje na pričanje Haimovega prijatelja, igralca Dominicka Brascie.

Haim, ki je leta 2010 umrl zaradi prevelikega odmerka drog, je bil star 13 let, ko naj bi ga takrat 19-letni Sheen posilil. Haim je pred smrtjo večkrat javno spregovoril o zlorabi, a nikoli ni imenoval osebe, ki ga je zlorabila. Zdaj Brascia trdi, da je šlo za Charlieja Sheena. "Haim mi je povedal, da je med snemanjem Lucasa seksal s Sheenom. Pojasnil mi je, da sta kadila travo in imela analne spolne odnose, povedal je tudi, da je Sheen po tem do njega postal povsem hladen in ni hotel imeti več ničesar z njim," je za National Enquirer dejal Brascia.

Corey Haim leta 1987 | Foto: IMDb Corey Haim leta 1987 Foto: IMDb

Napovednik filma Lucas:

Charlie Sheen, ki je leta 2015 razkril, da je okužen z virusom HIV, je obtožbe o posilstvu za britanski tabloid Sun odločno zavrnil.

Nadlegoval tudi Steven Seagal?

Igralka Portia De Rossi, ki nastopa v priljubljeni seriji Arrested Development, pa je danes nadlegovanja obtožila igralca akcijskih filmov Stevena Seagala. De Rossijeva, sicer žena igralke in voditeljice Ellen DeGeneres, je na Twitterju zapisala, da je bila na avdiciji za Seagalov film. Seagal naj bi ji rekel, da je zelo pomembno, da obstaja kemija med igralci tudi za kamero, nato pa si je odpel hlače. Seagala so nadlegovanja obtožile še tri druge ženske.

Ne spreglejte