SiolNET. Trendi Film in TV
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Napovedujemo: akcijska komedija Johnny English spet v akciji

Oglasno sporočilo

Sredi oktobra se na velika platna vrača najbolj nerodni agent njenega veličanstva - Johnny English. V tretjem delu komedije se igralec Rowan Atkinson vrača kot priljubljeni tajni agent, ki na novo misijo prihaja naravnost iz pokoja. Ker je hekerski napad razkril identiteto vseh delujočih tajnih agentov v Veliki Britaniji, je Johnny English tako zadnje in edino upanje, da pretkanega hekerja ulovi.

Johnny English

Komedijo je režiral David Kerr, scenarij zanjo pa napisal William Davies (ki je napisal scenarij za prva dva dela komedije Johnny English in Johnny English 2, ter scenarij za animirana filma Kako izuriti svojega zmaja in Odplaknjeni gizdalin). Igralski ekipi se prvič pridružita dve izjemni igralki – Emma Thompson kot premierka in Olga Kurylenko kot skrivnostna asistentka, vrača pa se Ben Miller kot Johnnyjev pomočnik.

Akcijska komedija JOHNNY ENGLISH SPET V AKCIJI prihaja na velika platna 18. OKTOBRA 2018.

O ZGODBI:

Velika Britanija je v nevarnosti. Pet dni pred vrhom G12, ki ga prvič gosti premierka, je varnost tajne obveščevalne službe MI7 ogrožena, saj je identiteta vseh tajnih agentov razkrita. Edino upanje, da izsledijo storilca, je, da pokličejo na misijo upokojenega tajnega agenta, vendar je večina agentov ali mrtva ali pa blizu smrti. Vodstvo MI7 nima druge izbire, kot da na misijo pokliče Englisha … Johnnyja Englisha. English, ki v zadnjih letih šolarje uči tehnike vohunjenja, sprejme svojo nalogo, vendar kmalu ugotovi, da so se stvari precej spremenile, odkar je bil sam na terenu – pištole in druge napravice so zamenjali digitalni telefoni, športne avtomobile so zamenjali električni. A kljub temu, da je English stara šola, hitro najde način, kako z analognim pristopom ujeti digitalni duh. Oboroži se z različnimi svojimi pripomočki in se z nekdanjim sodelavcem odpravi na misijo iskanja hekerja.

"Sem velik oboževalec prvih dveh filmov o Johnnyju Englishu in dolgo časa tudi oboževalec Rowana Atkinsona. Odraščal sem z njegovimi filmi, zelo smešen je in tudi moji otroci ga obožujejo," je povedal režiser Kerr, ki ponudbe za režijo tretjega dela o nerodnem agentu preprosto ni mogel zavrniti. Režiser, ki veliko sodeluje s komiki in režira večinoma televizijske serije, je želel ustvariti film kot pravi film o Jamesu Bondu – z enako mero stila, vendar z veliko več komičnih situacij.

1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10

O FRANŠIZI:

Potem ko je leta 2003 v prvem delu nerodni tajni agent Johnny English iskal zločinca, ki je poskušal ukrasti kronske dragulje ter pospravil vse tajne agente britanske obveščevalne službe, v drugem delu leta 2011 pa poskušal preprečiti umor kitajskega premierja, se v tretjem delu vrača iz nadvse udobnega upokojenskega življenja naravnost v akcijo - najti mora hekerja, ki je obelodanil identitete vseh aktivnih tajnih agentov v Veliki Britaniji. A ker dolga leta ni bil na tekočem z novostmi in tehnologijami, pa tudi sicer je agent znan po tem, da ni preveč vešč in spreten, se tokrat podaja v zanj popolnoma nov svet - premagati mora vse izzive sodobne tehnologije, da bo njegova nova misija lahko uspešna.

ZANIMIVOSTI:

  • Igralec Rowan Atkinson ima v lasti avtomobil znamke Aston Martin DB7 Vantage, ki ga je vozil v prvem delu komedije Johnny English. Sicer je velik ljubitelj avtomobilov in jih je zamenjal kar nekaj.

IGRALSKA ZASEDBA: Rowan Atkinson, Ben Miller, Olga Kurylenko, Emma Thompson, Jake Lacy

REŽIJA: David Kerr

SCENARIJ: William Davie

PRODUCENTI: Tim Bevan, Eric Fellner, Chris Clark

IZVRŠNA PRODUCENTA: Liza Chasin, William Davies

ŽANR: akcijska komedija


Naročnik oglasne vsebine je Karantanija Cinemas.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin